Kocaelispor Profesyonel Liglere Veda Etti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi ne olduğu ve kime hizmet ettiği belli olmayan bir takım Süper Lig'e çıkarken, pek çok yatırım yapılmasına rağmen bir türlü futbolu sevemeyen Kayseri şehrinin 2 takımı Süper Lig'deyken, futbolda geçmişi sınırlı olan Manisa şehrinin ilçe takımı Süper Lig'deyken, nüfus, yüzölçüm, yaşam standardı gibi şeyleri bile çok sınırlı olan şehirlerin ilçe ve kasaba takımları 2. ya da 3. liglerde mücadele ederken Kocaeli gibi gelişmiş ve gelir seviyesi üst düzey olan bir şehrin tarihi başarılarla dolu takımının amatörde oynayacak olması trajikomik..

yazik ya :)

bir zamanlar cok iyi topculari vardi harbiden korkulu rüyaydilar :)

türk yönetim zihniyeti ve isbilmezlik bitirdi kocaelisporu

küçüklüğüm Galatasaray taraftarı olmama rağmen ismetpaşa da geçti... bugünleride göreceti demek ki körfez :(

Bardağın dolu tarafından bakarsak;

Kocaelispor taraftarı her sezon başka takımları izleyip başka şehirlere seyahat yapıyorlar. Her deplasmana giden bir Kocaelili baya bir şehir gördü, baya stat gezdi son yıllarda :)

Yazık oldu.

Tapatalk

Gram üzülmedim.

Efsane bi başkanları vardı.Küfürlerle yolladılar adamı.Hakettikleri bir son olmuş.Aynısı ankaragücünede oldu.

en son bize 5 atarak 3.5 yilimizi calmislardi

Sene sonu İBB ad değiştirip Kocaelispor olacak diyorlardı bir ara. Duruma göre lige dönebilirler.

Amatör'den Süper Lig'e kısayol. Stadı Başakşehir adı Kocaelispor ironik olur gerçi.

nedense hep itici gelmistir. sakarya ve kocaeli ikisi de

Çok yazık oldu.Üzüldüm açıkçası zamanında ne futbol oynuyordu adamlar.

Geri
Üst Alt