Kocaman: "Beşiktaş'ın maça çıkmayacağız demesi bana pek inandırıcı gelmedi"

Prim yapmasına müsade ettiğiniz adam Türkiye'nin açık ara en sinsi adamı.

Şenol'u da sevmiyorum ağlak diye, ama bu adam hem ağlak hem de karaktersiz.
5f23ab6c0a7d2052eb4128b94c344b8c.jpg

sent via GSC

Senol Gunesi birinci, abdullah avci ikinci, aykut bence ilk 100'de bile degil

Saçma olur. Şenol Trabzon'da kısmen haksızlığa da uğradı. Beşiktaş'a gelince dark side'a geçti düzen böyleyse diyerek.

Aykut 1 hafta önce çıkıp hükmen mağlubiyet istemek adil olmaz dedikten sonra bugün Beşiktaş hükmen mağlup olmalıydı diyebilecek kadar omurgasız biri.

Diğer mesajında Avcı demişsin. Sanki bir aralar senin Avcı nın bize gelmesink istediğini hatırlıyor gibiyim. Yanılıyor muyum yoksa.

sent via GSC

Başakşehir projesi ile birlikte nefret ettirdi adım adım.

Milli Takım'a gitmeden önce beğeniyordum. Ömer ile karıştırıyorsun galiba beni. :D

2013 gibi Terim sonrası Şenol ya da Avcı demiş olabilirim.

Aykut'la Şenol dövüşsün. Kazananın takımı finale çıksın, onlar da hıncını alsın birbirinden.

Bırak hoca bu ayakları. İçten içe gülüyorsun. Amacınıza ulaştınız. Bu işi camia olarak iyi beceriyorlar. Başkanından hocasına kadar seçme adamlar.

Diğer mesajında Avcı demişsin. Sanki bir aralar senin Avcı nın bize gelmesink istediğini hatırlıyor gibiyim. Yanılıyor muyum yoksa.

sent via GSC

Başakşehir projesi ile birlikte nefret ettirdi adım adım.

Milli Takım'a gitmeden önce beğeniyordum. Ömer ile karıştırıyorsun galiba beni. :D

2013 gibi Terim sonrası Şenol ya da Avcı demiş olabilirim.
Ikisi de iyi ki gelmemiş bize.

Şenol ile mutlaka başarılı olurduk gelseydi ama ben böyle karakter yoksunu böyle ağlayan böyle zırlayan adamın Galatasaray teknik direktörü olmasını asla istemem. Bazen başarı herşey değildir.

Avcı nın stressiz bir camia dışında başarılı olabileceğini sanmıyorum. IBB de beklenti yok stres yok baskı yok taraftar yok camia yok. 100 kişilik bir camia da ben de rahat rahat işimi yaparım sonuçta mutlak başarı beklentisi yok.

sent via GSC

Saçma olur. Şenol Trabzon'da kısmen haksızlığa da uğradı. Beşiktaş'a gelince dark side'a geçti düzen böyleyse diyerek.

Aykut 1 hafta önce çıkıp hükmen mağlubiyet istemek adil olmaz dedikten sonra bugün Beşiktaş hükmen mağlup olmalıydı diyebilecek kadar omurgasız biri.

eger anlattigin gibi olduysa gozumde dahada buyudu.

onurlu davranip hukmen galip olmak istemiyoruz demis. her ne kadar dogru olan besiktasin hukmen maglup olmasi olsada.
Cok asil adam. Istenilen ve olmasi gereken iki ayri sey.

Bugün 2.ci v 3.cü bölgede rakibin topla oynamasına müsaade etmedik. Rakibin oyun planının uzun toplara dayalı olduğunu biliyorduk. Düşen topları almak önemliydi bunları aldık, Buna maçtan önce çalışmıştık. Etkili bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Oyunumuzu her maç biraz daha geliştiriyoruz. Hakem de bugün iyiydi.

Master degree hocam saygıyla selamlıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt