Konyaspor ve Kocaman'ın Yolları Ayrıldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1581240384797.png

Konyaspor, Aykut Kocaman ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman, kulübümüze tarihi başarılar yaşatan ve Konyaspor’umuza büyük katkıları olan duruşu, bilgi/birikimi, karakteriyle Türk Futbolunun önemli isimlerinden biridir.

Konyaspor kulübü ve taraftarı için de ismi her zaman saygıyla yad edilecektir.

Takımımızın bugün geldiği noktada, yönetim kurulumuz ile sayın hocamızın yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak, yolların ayrılması hususunda mutabık kalınmıştır.

Değerli hocamıza, teknik ekibine, kulübümüze katkıları ve emeği için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Konyaspor

Kötü oldu bence. Haşortmanlı kalsaydı fb maçını 0-0'a bağlamıştı.

Hikmet veya Aybaba gelebilir

yok yav geçen sene ağustostan mayısa kadar fenerin kazandığı tek deplasman konya maçıydı
O maçta da konya tek kale oynamıştı. fbnin koca maçta tek pozisyonu vardı onu da elif atmıştı galiba uzaktan. Ben fb maçına kadar kalmasını isterdim. Şimdi Mesut Bakkal falan gelirse banko fb favori o maçta.

O maçta da konya tek kale oynamıştı. fbnin koca maçta tek pozisyonu vardı onu da elif atmıştı galiba uzaktan. Ben fb maçına kadar kalmasını isterdim. Şimdi Mesut Bakkal falan gelirse banko fb favori o maçta.
baktım da o maçtayada hoca Rıza Çalımbaymış zaten. Ünal Karamanla görüşecekler belki ikna edebilirler

Tesekkurler hocam bu sefer olmadi

Geri
Üst Alt