Koray Günter Galatasaray'da İddiası

ya sizlere de oyuncu begendirtmek ne zor. Guarin hantal, su yasli, bunda is olsa bize kaptrimazdilar filan su bu.

2003 sezonunda ettoo yu alsaydik herkes derdi mallorca daki adamla ne yapacaz filan... is olsa realmadrid kendisi tutardi

Gelecek Vaadedse Dordmund bırakmazdı ama umarım ben yanılıyorumdur. Sonuçta Türk.

Arkadaş ciddi olmasan da böyle laflar edilir mi az bir yazdığın kelimeye dikkat et yahu ...Altı üstü Semih kötü demiş adam ne var bunda tutup da Messi kötü dememiş ya..Niye karşı fikirlere bu kadar tahammülsüzsünüz..

Koray transferine çok sevinirim inşallah olur..Potansiyel olarak alabileceğimiz en iyi yerli stoperi almış oluruz..Ömer Topraktan falan daha üst seviyede olması beklenen bir isim.. hele ki 1 milyon€'ya bu işi bitirirsek harbiden helal olsun yönetime..Tutmazsa en fazla 1 milyonumuz gider.. Muhtemelen hoca Semih-Koray-Ranocchia 3'lü savunmasını kurgulamış..

İşini layıkiyle yapmaya çalışan genç ve yürekten bir Galatasaraylı kardeşimizi sürekli kötülemek kimin hakkı. Sölediğim söz tabiki mübala niye birinin ölmesini istiyimki. Ama hakikaten tak etti canıma. Olay sadece Semih değil. Sürekli bir eldekini kötüleyip bizde olmayanı göğe çıkarma durumu var. Fakat bizde olmayan bizim olunca hemen onada saldırıya geçiliyor. Arkadaşım bireysel algılamadın forumdaa ve hatta genel türk insanında böle bi durum var.

Koray Günter in gelmesini en çok isteyenlerdenim ama eminimki 2sene sonra Semih e yapılanlar Korayada yapılacak.

şaka yapmıştım başka manada dedim de bari. yaptığın çok ayıp

Büyüğümsün abimsin belki evli barklı çocuklu adamsın tabiki sölediğim mübala ve bireysel değil. Kim kimin ölmesini isterki ama daha 5tane profesyonel maça çıkmamış bir genç için Semihe sölediğin söz saygısızlık olmuyormu.

Büyüğümsün abimsin belki evli barklı çocuklu adamsın tabiki sölediğim mübala ve bireysel değil. Kim kimin ölmesini isterki ama daha 5tane profesyonel maça çıkmamış bir genç için Semihe sölediğin söz saygısızlık olmuyormu.

birader sen nasıl mübala yaptıysan bende mübala yaptım. koray semihten kötü değildir derken semihin yeterince iyi olmadığını kastettim. eğer sabriden kötü değildir deseydim bu korayın çok kötü bir futbolcu olduğu manasına gelirdi. semihten kötü değildir demek semihe hakaret değil, korayın en az semih kalitesinde olduğunu gösterir.

Sağlık kontrolünden geçti!

Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı.

saglik_kontrolunden_gecti_h4415.jpg

Koray'ın sağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euroödedi.

Koray Günter, Alman Milli Takımı'ın alt yaş gruplarında çok kez forma giyerken, butransferin sarı kırmızılı kulüp tarafından neden açıklanmadığı da anlaşılamadı. Dany'nin Gaziantep'e kiralık olarak geri verilmesinin ardından, Koray'ın sarı kırmızılı savunmada şans bulabileceği düşünülüyor.

Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı.

saglik_kontrolunden_gecti_h4415.jpg

Koray'ın sağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euroödedi.

Koray Günter, Alman Milli Takımı'ın alt yaş gruplarında çok kez forma giyerken, butransferin sarı kırmızılı kulüp tarafından neden açıklanmadığı da anlaşılamadı. Dany'nin Gaziantep'e kiralık olarak geri verilmesinin ardından, Koray'ın sarı kırmızılı savunmada şans bulabileceği düşünülüyor.

İyi oldu iyi..

Kesinlikle çok kaliteli biri.U17de birkaç maçını izlemiştim.Atletik ve süratliydi.Ama tabi 3-4 yıl öncesinden bahsediyorum.Ondan sonra sanırım önemli bir sakatlık yaşamış.Bu sakatlık nasıl etkilemiştir bilemiyorum.Semihde örneğin en ağır sakatlıkları yaşadı ama ayakta kalmasını bildi.Aynı takımdan Samed Yeşil'ede geleceğin klose'si diyolardı.Öve öve bitiremiyordu kimse.Gerçektende çok umut vadediyodu o yıllar.Ama hem yaşadığı sakatlık hemde yanlış transfer tercihi mahvetti kariyerini.Ve şurasıda bir gerçekki stoper mevkii kendini gösterebilmek için en zor mevkidir.Güzel bir kurtarışla,güzel bir çalımla veya güzel bir gol ile bütün dikkatleri üzerine çekebilirsin ama stoperde bunu başarmak daha zordur.Resmi maça çıkmadan antrenmanla felan hocanın güvenini kazanabilmek çok güçtür.Ya biri sakatlanır,ya as adamlar cezalıdır anca öyle şans verilirde,keşfedilir genelde.Semihde o kadar yıl bizim takımdaydı.Niye oynatmak için Servetin cezalı gökhanın sakat olduğu zamanı bekledik.Zamanında satın alma opsiyonlu gaziantepe kiralamıştık.Bir maç oynatmadan geri gönderdiler.İyi olsa dortmund bırakırmı felan diyenler 2011 yazında biri Semihe 1 milyon euro verse sizce biz bırakırmıydık,tutar mıydık?

Yanında ujfalusi gibi biri varlen 27maç 14gol yemiştik. Sorun semih'de degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durumun özeti: ''Marifet Ujfa Reisdeymiş''...Ujfalusiyi kaybettikten sonraki süreci takip edipte bunu diyememek ''Gaflet'' tir doğrudan doğruya...Hele hem Chedjou hem Semih e toz kondurmamak için bin takla atanlar var ki komik bile değiller!...

Koray olmadı bence. Teşekkür edip yolları ayırmak lazım.

Dortmunds Innenverteidiger-Talent Koray Günter (19) wechselt für 2 Mio Euro zu Galatasaray Istanbul. Er unterschreibt einen 4-Jahres-Vertrag in der Türkei. Wichtig für den BVB: Es wurde auch ein Rückkaufrecht vereinbart.

bild'de göre bonservisine 2 milyon euro ödenmis, koray da 4 yillik bir sözlesmeye imza atmis. yalniz dortmund'un geri alma opsiyonu varmis. bu iyi olmadi.

Ne gençleştirmeymiş arkadaş? Gençlik ateşi ayağına ne kadar apaçi varsa doldu takıma. Umarım hayırlısı olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tam bir dogulu tipi var .

Saglam stoper olur bu eleman

Günter benkonun neyi oluyor bu chojuk?

ya sizlere de oyuncu begendirtmek ne zor. Guarin hantal, su yasli, bunda is olsa bize kaptrimazdilar filan su bu.

2003 sezonunda ettoo yu alsaydik herkes derdi mallorca daki adamla ne yapacaz filan... is olsa realmadrid kendisi tutardi

Ronaldo bile gelse, "ulan Ronaldo türkiyeye geldiğine göre kesin bi mokluk vardır" diye onu bile beğenmeyenler çıkacaktır buna emin ol..

Geri
Üst Alt