Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.186
- 9.253
- 2.018
Bencede mesele yok çünkü hakkediyosunuz artık.
şaka yapmıştım başka manada dedim de bari. yaptığın çok ayıp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede mesele yok çünkü hakkediyosunuz artık.
Arkadaş ciddi olmasan da böyle laflar edilir mi az bir yazdığın kelimeye dikkat et yahu ...Altı üstü Semih kötü demiş adam ne var bunda tutup da Messi kötü dememiş ya..Niye karşı fikirlere bu kadar tahammülsüzsünüz..
Koray transferine çok sevinirim inşallah olur..Potansiyel olarak alabileceğimiz en iyi yerli stoperi almış oluruz..Ömer Topraktan falan daha üst seviyede olması beklenen bir isim.. hele ki 1 milyon€'ya bu işi bitirirsek harbiden helal olsun yönetime..Tutmazsa en fazla 1 milyonumuz gider.. Muhtemelen hoca Semih-Koray-Ranocchia 3'lü savunmasını kurgulamış..
şaka yapmıştım başka manada dedim de bari. yaptığın çok ayıp
ya sizlere de oyuncu begendirtmek ne zor. Guarin hantal, su yasli, bunda is olsa bize kaptrimazdilar filan su bu.
2003 sezonunda ettoo yu alsaydik herkes derdi mallorca daki adamla ne yapacaz filan... is olsa realmadrid kendisi tutardi
Gelecek Vaadedse Dordmund bırakmazdı ama umarım ben yanılıyorumdur. Sonuçta Türk.
Büyüğümsün abimsin belki evli barklı çocuklu adamsın tabiki sölediğim mübala ve bireysel değil. Kim kimin ölmesini isterki ama daha 5tane profesyonel maça çıkmamış bir genç için Semihe sölediğin söz saygısızlık olmuyormu.
Sağlık kontrolünden geçti!
Bir gün önce gizlice İstanbul'a getirilen 19 yaşındaki stoper ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandı.
![]()
Koray'ın sağlık kontrolü de basından gizlendi. Dortmund'da forma şansı bulamayan ancak gelecek vaadeden Koray Günter için sarı kırmızılılar Alman Kulübüne 1 milyon euroödedi.
Koray Günter, Alman Milli Takımı'ın alt yaş gruplarında çok kez forma giyerken, butransferin sarı kırmızılı kulüp tarafından neden açıklanmadığı da anlaşılamadı. Dany'nin Gaziantep'e kiralık olarak geri verilmesinin ardından, Koray'ın sarı kırmızılı savunmada şans bulabileceği düşünülüyor.
Sağlık kontrolünden geçti!
Yanında ujfalusi gibi biri varlen 27maç 14gol yemiştik. Sorun semih'de degil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dortmunds Innenverteidiger-Talent Koray Günter (19) wechselt für 2 Mio Euro zu Galatasaray Istanbul. Er unterschreibt einen 4-Jahres-Vertrag in der Türkei. Wichtig für den BVB: Es wurde auch ein Rückkaufrecht vereinbart.
ya sizlere de oyuncu begendirtmek ne zor. Guarin hantal, su yasli, bunda is olsa bize kaptrimazdilar filan su bu.
2003 sezonunda ettoo yu alsaydik herkes derdi mallorca daki adamla ne yapacaz filan... is olsa realmadrid kendisi tutardi