Korkmaz Hoca, Aşık Yardımcı Olacak İddiası

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Serhat Ulueren: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, yardımcısı Emre Aşık oldu.

Serhat Ulueren: Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın başında Bülent Korkmaz olacak.

Son düzenleme:
Bu hafta stoper olarak oynayacaklarsa olur teknik ekip olarak aman deyim

Emre Asik Denizli'nin yardimciligini red etmemismiydi yahu?

Simdi ne oldu da birden böyle berbat bir dönemde fikrinden dönüyor.

Orhan kalsin yahu, Bülent'in pek bir artisi yok benim gözümde Orhan'a göre, belki biraz daha tecrübelidir sonucta ikisi de berbat teknik adamlar.

Derbiye cikarsa Balta sol bekte Semih de stoperde olur gibi geliyor bana.

Hala türg td alıcak kadar vizyonsuzlar 1.5 yıllık imzalamazlarsa bişey bilmiyorum.

Kafanızın içinde saman mı var arkadaş 2 tane yerli yeni kovduk , orhanın da ne mal olduğu ortada hala yerli arıyolar hala

hocam semihten olmayacağını taa 2009da anlamıştın , lütfen

Derbiye cikarsa Balta sol bekte Semih de stoperde olur gibi geliyor bana.
Balta mecbur sol bekte oynayacak.

Olcan cezalı Carole da sakat. Tarık mı yoksa Balta mı dersen 100 kere Balta derim sol bekliği bırakalı 5-6 sene olmasına rağmen.

Tarık futbolcu falan değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Balta mecbur sol bekte oynayacak.

Olcan cezalı Carole da sakat. Tarık mı yoksa Balta mı dersen 100 kere Balta derim sol bekliği bırakalı 5-6 sene olmasına rağmen.

Tarık futbolcu falan değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Carole Gençler maçından önceki son idmanda(Cumartesi) takımla çalıştı.Sanırım maç eksiğinden dolayı kadroya almadılar.Derbiye yetişeceğini düşünüyorum ama Ne Orhan ne Bülent Carole'ü oynatmaz.

9c55476c48e348eaa3cd51940fb66aaa.jpeg

Lan gerizekalı yönetim. Biz kötü dedikçe gidip daha kötüsünü bulmayı başarıyorlar. Bülent nedir ya?

Bi derwall kaldı onu da kaldırın mezarından Bülent'ten sonra kemikleri yeter en azından.

Boşu boşuna uğraşmasınlar hiç hocayla filan.En kısa sürede hepiniz defolun gidin.Önümüzdeki seneleri kurtarırız hiç olmazsa yeni yönetimle.Cahil ordusu yönetiyor klübü.Hamza,Denizli ve Bülent.Sırasıyla daha kötüsünü bulup getirdiler.Bakalım Bülentten sonra kim gelecek daha kötüsü.

Eger bu dogruysa gercekten sozun bittigi yerdeyiz. Inanilir gibi degil.

Boşuna demedik en büyük transfer yeni ve iyi bir yönetim

Gerisi faso fiso...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakkımızda hayırlısı.

Emre Asik Denizli'nin yardimciligini red etmemismiydi yahu?

Simdi ne oldu da birden böyle berbat bir dönemde fikrinden dönüyor.

Orhan kalsin yahu, Bülent'in pek bir artisi yok benim gözümde Orhan'a göre, belki biraz daha tecrübelidir sonucta ikisi de berbat teknik adamlar.

Bülent kaptan çok iyi td olmayabilir ama Orhan'la falan kıyaslamamak lazım. Saygısızlık etmenin bir anlamı yok.

Umarım gerçektir en azından derbiye Bulentle çıkarız

Geri
Üst Alt