Kosova Maçı Kadrosu Belli Oluyor

Emre Arslan

Cezalı
ardaburakselcuk.jpg

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın Kosova maçı aday kadrosunu yarın açıklayacak.

Türkiye, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki dördüncü maçında 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da Kosova'yı ağırlayacak.

Şüphesiz, maç öncesi en çok merak edilen konulardan biri de Fatih Terim kadro seçimi olacak.

Terim'in bu karşılaşmada da Arda Turan, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı kadroya çağırması beklenmiyor.

Bu seferki kadronun sürprizinin ise Medipol Başakşehir'de gösterdiği performansla parmak ısırtan Cengiz Ünder olacağı kaydediliyor.

Gamaspor

Cengiz Under'i alarak dogru bir karar vermis olur sn. Fatih Terim hocamiz.

Yunus Mallı 11 başlamazsa yuh derim artık. Bir oyuncunun daha ne yapması lazım?

Arda'da yoksa Yunus bu takımın en büyük yıldızı olmalı. 11 bile başlamıyor.

Yunus Mallı 11 başlamazsa yuh derim artık. Bir oyuncunun daha ne yapması lazım?

Arda'da yoksa Yunus bu takımın en büyük yıldızı olmalı. 11 bile başlamıyor.
Buradaki insanlara göre çöp.

Almanlar hiç anlamıyor futbolcudan gerçekten. Böyle bir çöp orada 2 yıldır rüzgâr gibi esiyor, bu sanırım Bundesliga nın kötü bir lig olmasından kaynaklanıyor :)

Dortmund da niye böyle bir çöpü transfer etmeye çalışıyor ilginç yani değil mi :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Buradaki insanlara göre çöp.

Almanlar hiç anlamıyor futbolcudan gerçekten. Böyle bir çöp orada 2 yıldır rüzgâr gibi esiyor, bu sanırım Bundesliga nın kötü bir lig olmasından kaynaklanıyor :)

Dortmund da niye böyle bir çöpü transfer etmeye çalışıyor ilginç yani değil mi :)

Ömer Toprak'ı ilk defa izleyenler 2 maçla adamı çöp yaptı. Artık ben bizim ülkemizde futbol anlayan 3-5 kişi kaldığını düşünüyorum. Üstelik bunu sadece taraftarlar değil yorumcular dedi.(M.Demirkol mesela)

Ömer Toprak'ı ilk defa izleyenler 2 maçla adamı çöp yaptı. Artık ben bizim ülkemizde futbol anlayan 3-5 kişi kaldığını düşünüyorum. Üstelik bunu sadece taraftarlar değil yorumcular dedi.(M.Demirkol mesela)
Onun yorumları tamamen fiyasko zaten son senelerde.

Ömer yanında sert bir stoper ile iyi oynar, mesela Dortmund da Sokratis var onunla birlikte iyi ikili olurlar.

Ya ben anlamıyorum bütün gurbetçiler neden milli takımda çöp ilan ediliyor, bunun sorunu oyuncularda mı yoksa olmayan sistemde kaos futbolunda mı. Net bir şekilde ikincisi.

Yunus Almanya da son 2 senede en etkili oyunculardan biri ama milli takımda daha tek bir maç bile 90 dakika süre bulmadı, en uzun süre aldığı maçta 45 dakika oynamış şaka gibi ya. Bu takımda Olcay gibi Volkan Şen gibi Öküzler oynuyor ama sonra Yunus çöp oluyor. Allah akıl fikir versin.

Son düzenleme:
Buragi almamak harbiden komik. Ülkede forvet yok en iyisini almiyorsun

Geri
Üst Alt