Kostas Mitroglou, Fransa'ya İmzaya Gidiyor!

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
Galatasaray'dan ayrılması beklenen Yunan forvet Kostas Mitroglou'nun Nantes ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

1566364894079.webp

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Marsilya'dan 1.5 sezonluğuna kiraladığı Kostas Mitroglou, Fransa'ya geri dönüyor...

Kamp sürecinde beklenen performansın oldukça altında kalan 30 yaşındaki santrfor, bir süredir Nantes ile görüşmelerini sürdürüyordu. Yunan futbolcunun, önümüzdeki günlerde sözleşmesini feshederek Fransız ekibine imzayı atması bekleniyor.

Denizlispor maçında kadroda yer almayan Mitroglou'nun, eşyalarını toplamaya başladığı da öğrenildi.

Fanatik​

yalan dolan bu da diange2 oldu hiç bir yere gittiği yok bunların.yönetim bilerek bu haberleri piyasaya sürüyor.bu adamları aldık satamayacağız.bu adamla 2 yıllık hangi akla hizmet sözleşme yapıldı anlamıyorum marsillya bu adamı göndermek için aylarca çırpındı durdu bizim başkan geri zekalı gibi 1,5 yıl transfer etti hala anlamıyorum.

Bu bidonun gitmesi demek şampiyonluğun gelmesi demek.
Ne yapıp edip futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan bu kazmadan kurtulmalıyız.

Şaka gibi 2 tane santraforumuzun ikisi de kazmanın önde gideni.. şaka gibi..

Gitmiyorlarda..

Hayırlısı ile gitsin, beklenti vardı ancak futbol bu adamı bırakmış.ğ

Geri
Üst Alt