Kralhanda ile Golivier'i Bir Araya Getirelim

Olivier Giroud Takımımıza Kazandırılmal mı ?

• Evet

Oy: 11 45,8%
  • Hayır

Oy: 13 54,2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Doğu Alkan

Ulubatlı Souness
Arkadaşlar forvete bugün bile ne kadar ihtiyacımız olduğunu gördük. Belhanda ve Giroud ikilisini yeniden bir araya getirip 22. Şampiyonluğumuza koşalım derim. Görüşlerinize sunuyorum bu önerimi.

aman giroud uzak dursun bizden. Hatta belhandayi da yollayip Alan + x yapalim

Onye Fegh Alan
x

Ik adet şut cekemeyen odunu bir araya getirip orgazm olalim.

Ligin dengelerini degistirecek bir oneri

Giroud + Belhandayi bugun cok yakin arkadasimla ayni hayali yaptik. Harika olur. Dunyanin en underrated stryker Giroud.

Giroud gelirse çok küfür ederiz. Adamın golcü sezgileri yok.

Bizim ligde ama bellki eski günlerine döner diyeceğim de bu riske girilmez bir bence maliyetine bakılır ise. Bizim Van persimiz olur

alani kanat forvet olarak + Baska bir forvet. Giroud'u bugüne kadar bir ben begenemedim galiba
Sen zaten takintilisin agam kusura bakma. Belhanda iyi oynadida diyemiyorsun bugun.
Giroudun nerdeyse butun Arsenal maclarini izledim ben - bu takima cuk diye oturur, manyak bir teknigi var, top indiriyor (belkide bu konuda dunyanin en iyisidir) ver kac'da var adamda. Eren ile hic benzer bir tarafi yok, Burak ile karsilastirdigin ile hic bir alakasi yok.

Giroud + Belhandayi bugun cok yakin arkadasimla ayni hayali yaptik. Harika olur. Dunyanin en underrated stryker Giroud.
Hızlı kanatlarımız var, araya top atabilen Feghouli var, çok sık göremesek bile yine böyle pasları atabilen Fernando var, sence Giroud bunları göz önüne alırsak ağır kalmaz mı?

Giroud denen kazma makina gibi işleyen Fransa milli takımında, dünya kupasını gol atamadan tamamladı hatta isabetli şutu yok :asd:

Bizim takım ile düşünemiyorum

Hızlı kanatlarımız var, araya top atabilen Feghouli var, çok sık göremesek bile yine böyle pasları atabilen Fernando var, sence Giroud bunları göz önüne alırsak ağır kalmaz mı?
Bana target man lazim, gol atabilen futbolcu lazim, hava toplarina hakim olan futbolcu lazim. Cok begendiginiz Hainmis cok mu hizliydi? Giroud net Gomisin 3-4 kat daha iyisi.

Sorup cevapini alinca OK ne alaka yav.
Adam 6-7 senedir Premier League'de gelecek boktan Turkiye liginde oynayacak ve damgasini vurmuyacak? Hadi biraz daha sacmalayin. Cikis yapiyorum.
Kötü bir şey demedim ki Rahmi. Sadece önünde oynayacağı oyuncuları göz önüne alarak sence doğru seçim olur mu diye fikirlerini merak ettim. Cevabına yazdığım OK ise argümanlarını okuduktan sonra anladım anlamında. Neden celallendin ki?

Giroud fransız eren kalsın bize hareketli skorer bir forvet lazım giroud o tarz değil

Geri
Üst Alt