Krzysztof Piatek Resmen Milan'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1548276866371.webp

TRANSFER - Piatek, €35M+bonuslar karşılığında Milan'da. Piatek, yıllık €2M karşılığında Milan'la 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Benim anlamadığım bu milanın ffp sıkıntısı yok mu? Havada uçuşuyor sürekli 40-50m bonservisler

sene başı alamadık şu adamı.sözde scout ekibi çok çalışıyor!

Yıllık 2 Milyon ha.

Biz Eren'e Serdar'a 2 Milyon veriyoruz. Başka söze gerek var mı.

sent via GSC

Benim anlamadığım bu milanın ffp sıkıntısı yok mu? Havada uçuşuyor sürekli 40-50m bonservisler

Var, ama Milan'i yazin Elliott Management aldi, su yani:

Soros, Platt and Singer: The 25 highest-earning hedge fund managers of 2015

Elliott management aldiktan sonra UEFA'ya bir finansal program ve garantiler sundu. Belki bir sure yine UEFA kiskacinda olacaklar ama Milan da Inter gibi yavas yavas cikar artik bu finansal durumdan.

sene başı alamadık şu adamı.sözde scout ekibi çok çalışıyor!

Scout ekibinin isi oyuncu transfer etmek diil, tespit etmek. Ayrica Piatek'i ne Genoa verirdi ne oyuncu Turkiye'de oynardi, adamin onu acikti Milan almasa baska yere gidecekti. Ha Milan'in elinde patlar mi bilemem. Turkiye'de yildizi yeni yeni parlayan Bursali Ozan Tufan ayari gencler gibi.

Var, ama Milan'i yazin Elliott Management aldi, su yani:

Soros, Platt and Singer: The 25 highest-earning hedge fund managers of 2015

Elliott management aldiktan sonra UEFA'ya bir finansal program ve garantiler sundu. Belki bir sure yine UEFA kiskacinda olacaklar ama Milan da Inter gibi yavas yavas cikar artik bu finansal durumdan.

Scout ekibinin isi oyuncu transfer etmek diil, tespit etmek. Alamazsin Piatek'i nereye aliyorsun ne Genoa verirdi ne oyuncu Turkiye'de oynardi, adamin onu acikti Milan almasa baska yere gidecekti. Ayrica yillik 2 milyon Italya fiyati (vergi sonrasi net maas bu arada, italya ve ispanya'da maaslar net konusulur ve yazilir), Italya'da 2 milyon alan adam Turkiye'de 2 milyona oynamaz, sen Everton'da senede 1 milyon almayan Onyekuru'yu yaklasik 2 milyona ikna ediyorsun Turkiye'de oynasin diye.
Genoa zaten sene başında almadı mı bu adamı? Onlar yerine biz alsaydık diyor adam. Haklı da.

Niye forvet transferi yapamıyoruz? işte bu yüzden 18-21 yaş aralığında parlayan her oyuncu İtalya ingiltere İspanya Fransa Almanya liglerine gitmek istiyor öncelikle...

Ben gecen sene aldilar saniyordum, dogru o zaman. Gerci sene basinda alinsa kim bu diyecekti herkes, bu hale gelecekmiydi o da mechul ama Terim adam ederdi heralde.
Onyekuru için de denildi Marcao için de zaten doğru olan doğru bir yönetim anlayışıyla bu süreçleri yönetmek, taraftar bunu görse bu tarz eleştiriler zamanla azalır. İsme takılma konusunu geride bıraktık ama bence artık, bugün Tetteh çok isteniyor mesela.

Onyekuru için de denildi Marcao için de zaten doğru olan doğru bir yönetim anlayışıyla bu süreçleri yönetmek, taraftar bunu görse bu tarz eleştiriler zamanla azalır. İsme takılma konusunu geride bıraktık ama bence artık, bugün Tetteh çok isteniyor mesela.

Ben zaten bu Rodriguez'i de cok begeniyordum bi kere yazmistim burda yanilmiyorsam, Onyekuru da ayni sekilde, bu tip transferleri 33'une gelmis dunya yildizlarina tercih ediyorum, belki mecburiyetten yapacaklar artik ama bir kere oturdu mu o kultur o isten Galatasaray zamanla hem para kazanir hem de Shakhtar gibi Porto Benfica gibi genc yeteneklerin gelisip vitrin yapmak icin tercih edecekleri kuluplerden biri olur.

Belki simdilerde oyle 30-40 milyonlara satilmaz, bu cocuk da Italya'da boyle oynadigi icin bu paraya gitti, ama avrupa'da parladikca ve sattigin yerde basarili olurlarsa Shakhtar gibi olur Galatasaray. Hem basarili olur hem oyle bi business model kurabilir bu bataktan cikar.

Aslinda UEFA kupasini aldiktan sonra boyle bir firsat dogmustu ama o kupa Turkiye'de insanlarin basini dondurdu, insanlar "biz artik Milan'a Manchester'a esitiz bizi anca dunya yildizlari paklar" diye dusunmeye baslayip sacma sapan isler yapmaya basladilar, 3 kulup de cumlealem iflas noktasina geldi.

Bayern Munih bile bugun Dortmund'un yaptigi gibi bi suru genc adamin pesine dustu.

3'te 1'ine Diagne'yi alırlardı. Aptal Milan.

Geri
Üst Alt