- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.710
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TRANSFER - Piatek, €35M+bonuslar karşılığında Milan'da. Piatek, yıllık €2M karşılığında Milan'la 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Sıkıntı yok ya maksimum uefa avrupa ligi derecesi yapıyorlar zaten çok kasmalarına gerek yokBenim anlamadığım bu milanın ffp sıkıntısı yok mu? Havada uçuşuyor sürekli 40-50m bonservisler
Mal Milan yine atlamış. İtalya'da 10 golü geçen her topçu asgari 25e satılıyor.Müthiş kar ettiler yav
Benim anlamadığım bu milanın ffp sıkıntısı yok mu? Havada uçuşuyor sürekli 40-50m bonservisler
sene başı alamadık şu adamı.sözde scout ekibi çok çalışıyor!
Genoa zaten sene başında almadı mı bu adamı? Onlar yerine biz alsaydık diyor adam. Haklı da.Var, ama Milan'i yazin Elliott Management aldi, su yani:
Soros, Platt and Singer: The 25 highest-earning hedge fund managers of 2015
Elliott management aldiktan sonra UEFA'ya bir finansal program ve garantiler sundu. Belki bir sure yine UEFA kiskacinda olacaklar ama Milan da Inter gibi yavas yavas cikar artik bu finansal durumdan.
Scout ekibinin isi oyuncu transfer etmek diil, tespit etmek. Alamazsin Piatek'i nereye aliyorsun ne Genoa verirdi ne oyuncu Turkiye'de oynardi, adamin onu acikti Milan almasa baska yere gidecekti. Ayrica yillik 2 milyon Italya fiyati (vergi sonrasi net maas bu arada, italya ve ispanya'da maaslar net konusulur ve yazilir), Italya'da 2 milyon alan adam Turkiye'de 2 milyona oynamaz, sen Everton'da senede 1 milyon almayan Onyekuru'yu yaklasik 2 milyona ikna ediyorsun Turkiye'de oynasin diye.
Genoa zaten sene başında almadı mı bu adamı? Onlar yerine biz alsaydık diyor adam. Haklı da.
Onyekuru için de denildi Marcao için de zaten doğru olan doğru bir yönetim anlayışıyla bu süreçleri yönetmek, taraftar bunu görse bu tarz eleştiriler zamanla azalır. İsme takılma konusunu geride bıraktık ama bence artık, bugün Tetteh çok isteniyor mesela.Ben gecen sene aldilar saniyordum, dogru o zaman. Gerci sene basinda alinsa kim bu diyecekti herkes, bu hale gelecekmiydi o da mechul ama Terim adam ederdi heralde.
Onyekuru için de denildi Marcao için de zaten doğru olan doğru bir yönetim anlayışıyla bu süreçleri yönetmek, taraftar bunu görse bu tarz eleştiriler zamanla azalır. İsme takılma konusunu geride bıraktık ama bence artık, bugün Tetteh çok isteniyor mesela.