Kucka Resmen Trabzonspor'da

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
603

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan iki ayrı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Juraj Kucka' nın kulübümüze kesin transferi konusunda Milan Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Milan Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 5 milyon avro ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Juraj Kucka ile 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya 2017-2018 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin avro garanti ücret, 2018-2019 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin avro garanti ücret, 2019-2020 futbol sezonu için 2 milyon 250 bin avro garanti ücret ödenecektir.".

Moderatör tarafında düzenlendi:
Medel için kesin demedi sanki

İkisi birden fazla. Aşırı defansif.

junuzovici de almislar hangi eleman bilmiyorum ama
baskanlari ücünü de acikladi

edit: bremendeki eleman

Son düzenleme:
Evet almislar diyorlar.

10 asist 4 golle oynamis juno gecen sezon

Bence her iki isimde çok iyi transferler özellikle Trabzonspor için

Açıkçası bu tarz transferleri destekliyorum böylece ligin kalitesi artmaya devam eder bizde adam akıllı bir lig izleyebiliriz belki

Junuzovic cok iyi bir oyuncu, asiri derecede underrated, o yüzden iyi bir transfer. Bir cok pozisyonda oynayabiliyor, cok hareketli, ve asiri derece yüksek tempoda futbol oynuyor. Bir nevi burada cok istenilen Darida´ya benziyor...
Kucka ve Medel´de iyi, ama hepsi fazla defansif oldugu elestirisine katiliyorum.

Ama Ersun isi biliyor, ücü de lig icin dogru oyuncular.

Son düzenleme:
ts bile ucuza iyi oyuncular getiriyor
sadece bizde bir seyler ciddi sekilde yanlis gidiyor

Ersun ligi ve neyin ihtiyaci oldugunu biliyor... Trabzon genelde iyi transfer yapiyor, ama takim olamiyorlar. Gecen sezon ikinci yari iyi cikislari vardi, bu sene favoriler arasinda olurlar.

pereira--medel--durica--mas
------kucka---junuz-----------

yapmayın çocuklar

13-14 Milyon vermiş olmaları gerekir en az bu transferler.

Ben seviniyorum valla bütün takımlar iyi transfer yapsında ligin kalitesi artsın bari

3 oyuncuda tam 30 yaşında en az 3 sene iş yaparlar sonra bonservis olmadan abd çin gezerler iyi taransfer yapmış hamsiler.

Şaka maka artık STSL'ye sağlam adamlar geliyor ha ...

Melo-De Jong-Pepe-Medel ne kadar psikopat varsa STSL'ye yolu düştü böylece

Geri
Üst Alt