Küçük Hakan Sabri Olayına Tepki Gösterdi

Sabri de bunun gibi olacak işte.ne kadar Gsaray düşmanı varsa kendi içimizden çıkıyor.Semih Kaya ve gençler hariç tüm yerlileri gönderseler gıkım çıkmaz(yabancı sınırı olmadığını varsayıyorum)

La ne Sabriymiş arkadaş yaa... Taraftarından eski topçusuna herkes tepki gösterdi. Benim bilmediğim bir meziyeti mi var bu adamın ? Sneijder'i, Muslera'yı, Selçuk İnan'ı, Melo'yu, Bruma'yı falan gönderseler bu kadar sesi çıkmazdı ha milletin.

Sabri'nin gönderilmesini bırak, 11 yıldır şu takımda yer işgal etmiş olması bile hatadır. İyi ki gönderildi. Geç de olsa iyi ki artık takımda olmayacak. Başkasını bilmem. Ben bu durumun tadını çıkarıyorum. Sahada kafasını aşağı indirip, önüne değil çimlere bakarak deli gibi koşan, topla birlikte auta çıkan bir adam görmeyeceğiz artık sahada.

Sabri Küçük Hakan'a yalakalık yaptığı için tepki gösterdi!

diye haber görünceye dek iyi geceler Türkiye.

Ulan bi bitmediniz gercekten ,sadece bizim eski futbolcular konusuyor zaten.birde söyle demezlermi biz uefa kupasini aldigimiz zaman.....bla bla bla.bunlarin hepsi kendini bisey saniyor,ulan nerdeyse uefa kupasi sonrasi hepiniz avrupaya gittiniz,peki hanginizden bi mok oldu? Galatasaraya cok sey vermisler,asil siz galatasaray sayesinde biyerlere geldiniz ve ayrica bedava oynadi sanki.neyse yazdikca yaziyor ve sinirleniyorum

Gerçekten öyle. Futbolda vefa vefa diye zırvalarlar ama gel de gör ki en vefasızları hep futbolcular olur.

Adama sorarlar ulan hepiniz gittiniz Uefa kupasindan sonra, ehh noldu? Kücük Hakan büyük Hakan, Okan. Hepsi avrupada bir halt yiyemedi geri döndü ve bunlara kim kapıyı açtı? Tabiki onları adam eden Galatasaray.

Hele hele Okan 33 (!!!) Yaşında bu takıma geri geldi, o zamanin yönetimi neyin kafasını yasadiysa artik.

Buna nasıl teşekkür ediyor bizim "kendi evlatlarimiz"? Evet çok güzel bir şekilde bizi medyada ölesiye eleştirerek.

Küçük Hakan benim gözümde her zaman bir "küçük" insan olarak kalacak.

I am the one who knocks!

hakan ünsal'a Citroen yakışır... yeni modelleri çok güzel... biniyosun gidiyosunn... Citroen...

köççük hakan omurgasız karaktersiz bir adam galatasaray düşmanı gastesinden anla hörriyettttt

Sabri'nin 11. yılın sonunda gönderilmesi değil, nasıl olup da bu yeteneksizlikle 11 yıl bu kulüpte kalabildiği tartışılmalı. 11 yıl lan dile kolay..

Geri
Üst Alt