küçükken hayran olduğunuz tanıdığınız kızlar

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Küçükken sizin bir tanıdığınız kızına aşık değil de hayran olduğunuz biri bence vardır.Konuya saygı çerçevesinde mesajlar atarak belirtelim varsa.Ben başlayayım.Bizim uzaktan bi akrabamız vardı yaşı benden 8-10 yaş falan büyüktü.Küçükken seni alacam ben falan diyodum.O da okulunu bitir işe gir gel istemeye bizimkilerden beni bizimkiler de beni sana verirlerse alırsın diyordu.Çoğu kişi de dönmüştür böyle komik olaylar küçüklüğünde.Düğünlerde falan olsun dans ediyorduk.Sonra bu dediğim abla evlendi şu an kızları falan var eşi de asker normalde ciddi bir adamdır kıskançtır ama bizim bu olay eskiye dayalı olduğu için hiçbir sıkıntı çıkarmaz.Şu anda bile tam düğün mevsimi düğünde ilk biz dans ederiz o da kızlarıyla dans eder.

Son düzenleme:
Ben 13-14 yaslarindayken bizim komsunun kizi vardi üniversite ögrencisiydi. Yasi 24-25 civari falan olmasi lazim.

Müthis bir havasi vardi kizin böyle paytak paytak yürümesine ragmen güzel bir albenisi vardi.

Ben ilkokul 1'e giderken o dönem 8. sınıfa giden bir Sedef vardı okulda. Siyah saçlı, yeşil gözlü kumral güzeliydi. Ona hayrandım resmen. Bir keresinde rüyamda siyah bikiniyle görmüştüm onu hiç unutmam.

Bir de komşumuzun kızı İlknur abla vardı. Benden 8-9 yaş büyüktü. Yine 8-9 yaşlarındayım. Küçükken güreşirdik onunla. Yere yatardı külodu falan gözükürdü. O anları da hiç unutmam.

Bu tarz konuyu açıp bana mention atıp haber vermeyen @Murat Durmaz 'ı kınıyorum.
:D
1888529-YxB1OP.jpg

Yaw bende anı cok da tehlikeli olur. Zaten ablamın butun arkadaslari cok guzeldi.
Neyse, bir tane komsu kızı vardi. Babasina Halil ile dondurma yemeye gidiyoruz diye beni alirdi. Bana dondurma alip erkek arkadasiyla ( arkadaslariyla, birinde 2 kisi bunun icin dovusmustu) bulusurdu ama ormanliga dogru giderlerdi. Ben de dondurmamı yalayarak gelmelerini beklerdim

Yaw bende anı cok da tehlikeli olur. Zaten ablamın butun arkadaslari cok guzeldi.
Neyse, bir tane komsu kızı vardi. Babasina Halil ile dondurma yemeye gidiyoruz diye beni alirdi. Bana dondurma alip erkek arkadasiyla ( arkadaslariyla, birinde 2 kisi bunun icin dovusmustu) bulusurdu ama ormanliga dogru giderlerdi. Ben de dondurmamı yalayarak gelmelerini beklerdim
O zamanlar sen beklerken temsili reis :D

Ben ilkokul 1'e giderken o dönem 8. sınıfa giden bir Sedef vardı okulda. Siyah saçlı, yeşil gözlü kumral güzeliydi. Ona hayrandım resmen. Bir keresinde rüyamda siyah bikiniyle görmüştüm onu hiç unutmam.

Bir de komşumuzun kızı İlknur abla vardı. Benden 8-9 yaş büyüktü. Yine 8-9 yaşlarındayım. Küçükken güreşirdik onunla. Yere yatardı külodu falan gözükürdü. O anları da hiç unutmam.

Güresten sonra Gökhan Sancak

Kız değil Milf var. Yaş 12 tatil köyündeyiz, orada turist milf yenge var orta yaşlarda her gün üstsüz güneşlenmeye yatardı göğüsleri serip. Beden olarak DD en az. Bende yatardım şişme su simidime havuzda göbek üstü. Ne dikizledim be o karıyı, göz zinasından bekaret orada gitmişti

Geri
Üst Alt