Kulübümüzden Açıklama: ''17 Haziran Duruşumuz Sürecek''

Özgür Kızılaslan

The Doctor
Onursal Üye

8895a1.jpg

Kulübümüzden Açıklama: ''17 Haziran duruşumuz sürecek''

Detaylar GSC Portal'da...

Ahlaklı ve adaletli bir spor düzeninde, Galatasaray Erkek ve Kadın Basketbol takımları da, her branştaki sporcularımız da Türkiye’ye yeni ve onurlu zaferler armağan edecektir.

Bu kadar.Zırlayan zırlasın.Durusumuz devam etmeli.Sayın baskanımız basta tüm yöneticilerimizi kutluyorum.Arkanızdayız baskanım.

çok şükür. sağda solda takım antreman yapacak, yok euroleague lisansı iptal olmasın diye maça çıkılacak tarzı şeyler dönüyordu. kararımızından dönmeyeceğimizin açıklanması güzel oldu

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 3 dk.

Bütün mücadelemiz, Türk sporunun ona zarar verenlerden arınması içindir.

Spor demişsiniz helal olsun, Tüpo'ya da ayar verin diyeceğim de zaten 17 Temmuz'da bize gerek kalmadan Allah verecek cezasını.

Helal olsun...

Savaşmaya yeni başladık ve inanıyorum ki her geçen gün sayımız artarak devam edecek bu...

Sıra bizde taraftar olarak kulübe maddi manevi destek vermeliyiz

Çevrenizde imkanı olan herkesi GS Store'lara çağırın

iğneden ipliğe hiç farketmez yeter ki destek verin...

Sakın geri adım atmayın. Galatasaray'ın onurlu ve dik duruşunu herkese gösterin. Taraftar olarak sonuna kadar arkanızdayız.

helal olsun işte böyle. taraftar arkada başkan. bu şeref yoksunu mafya bozuntularına türk sporunu teslim etmeyeceğiz

Turgay Demirel, Yıldırım Demirören gibi yalaka kurmaylardan oluşan Aziz Yıldırım terörizmine açılan bir savaştır bu. Taraftarın her şartta desteğini sürdürmesi şart.

mehmet senol @mehmetsenol · 3 dk.

Bundan, bu savaşın sadece basketboldaki pisliğe değil, futbolda zaten dibe vurmuş pisliğe karşı da daha devam edeceğini anlayabiliriz.

buradan futbola kaymazsa korkak derim bu savas

sikeci diyip savas aciyorsan sike yaptiklari spor dalinda hic bir sey olmamis gibi davranamazsin

Geri
Üst Alt