GSC Haber Kulübümüzden Adana Demirspor Maçı İçin Açıklama: "Başvuru yapıldı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1739192936356.webp

9 Şubat 2025 Pazar günü Galatasaray - Adana Demirspor arasında oynanan maç öncesi, esnası ve sonrasında yaşanan süreçlerin aydınlatılması amacıyla adli mercilere gerekli başvuru kulübümüz tarafından yapılmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü, Türk futbolunda adaletin yanında yer almaya, sahada en iyisi olup orada kazanmak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

Kimi kime şikayet ediyoruz fakat çok yerinde bir hamle. algılarıyla oynanmalı bu kirli iğrenç düzene gereken cevabı her platformda yargı ise yargı çirkeflik ise çirkeflik ile vermeliyiz bravo yönetim kedi olalı bir fare tuttnuz.

Bu kadar kibar bu kadar güzel bir yazı işte bu.Tebrikler.

geriye donuk bir telefon kaydi arastirmasi yapilmiyopr bildigim kadariyla zaten kayit altinda da olmuyor onceden dinlemeye alinmadiysa

1 tane yöneticiniz dün acun bık bık bık bık tavuk gibi 10 hakemin 8 i officail şekilde böyle olduğunu söylemiş falan filan derken çıkıp "kim lan o hakemler ...hangi 10un 8 i - neyin officialı " diyeiyorsunuz. (Bu atışma laf yetiştirme değil - ülkede nasıl futbol oynatılsın argümanı olur boş boş su karşısı malüm kulüp falan filan)

allahın ahmet çakarı - hiç beklemezsin- diyorki acuna "yabancı hakem rüşvet yemez mi etmemzi " ...acun diyor "biz yabancıyı sorgulamıyoruz" ...

yan igeelecek adama biz vereceğiz 10 M euro...samiyende galip geleceğiz ve yabancı olduğu içinde bu sorgulanmayacak... istemeyen olursada diyeceğizki "alın işte türk hakemlerini koruyor - bunlar böyle"....yok ya ...

2 ile 2 yi toplayanbilen dünkü senaryodan sonra yabancı orta hakem itelemesini görür.

kıyamet kopmuş REZİL orta hakem gidip nasıl verir demişler (Biz sanki bu adam maç yönetmesin dememişiz gibi)

VAR ı değil orta hakemi sorguladılar mesela ...komediye vak

noramlde o argüman nedir ? "hakem öyle görmüştür VAR niye çağırmazdır" - türk hakemlerini bu yüzden linçledi bütün ülke....

ama yabancı olunca orta hakem nasıl olur ....

bu arada zaten olayın bununla alakası hani yok ama... sahadan çekilme olmasa 5-0 yensek "amaaan zaten skor belli ne olcak" diyip geçecek herkes.

fırsat buldular Murat saylak mıdır nedir bişeyler yaptı - hemen kendi gündemlerini itelediler.

Adli mercilere başvurmaktan başka ne yapabilirsin ki?şu ortamda.
Ben hakedene hakettiğinin verilmesi taraftarıyım her zaman. Sürekli her maçtan sonra hakaret ima dolu açıklamalar yapanlar kanal kanal gezip Galatasaray üzerinde şaibe bırakmaya çalışanlara karşı yönetimin oldukça pasif kaldığını düşünüyorum kaale almıyoruz tipi açıklamaların insanlar nazarında bir önemi yok bence çat çat yapıştıracaksın cevaplarını kendi iddalarınla sen daha yüksekten gireceksin ki topa herkez haddini bilecek. Adli işlemler başlatıldı güzel sonuç ne olacak hiç birşey peki olan ne dün Galatasaraya atılan iftira ve çamurlar kalacak akıllarda.

Ben hakedene hakettiğinin verilmesi taraftarıyım her zaman. Sürekli her maçtan sonra hakaret ima dolu açıklamalar yapanlar kanal kanal gezip Galatasaray üzerinde şaibe bırakmaya çalışanlara karşı yönetimin oldukça pasif kaldığını düşünüyorum kaale almıyoruz tipi açıklamaların insanlar nazarında bir önemi yok bence çat çat yapıştıracaksın cevaplarını kendi iddalarınla sen daha yüksekten gireceksin ki topa herkez haddini bilecek. Adli işlemler başlatıldı güzel sonuç ne olacak hiç birşey peki olan ne dün Galatasaraya atılan iftira ve çamurlar kalacak akıllarda.
Bahsettiğin kişiler 1.si ükenin neredeyse en zengin insanı 2.si ülkenin en medyatik kişisi .Erden Timur dayanamadı .Nasıl olacak söylemiş olduğun kulağa hoş geliyor ama pratikte nasıl olacak sahada maç kazanmak dışında.Kapı kapımı gezerek olacak?Durmuyorlar ki sene başından beri her türlü konuşuyorlar. Hangi bir söylemlerine gün be gün laf yetiştirebileceksin.Hiç susmuyorlar.

kafasi hic calismiyor bizim yoneticilerin.
ben olsaydim mactan sonra sahadan cekileceklerini biliyorduk zaten mactan once istihbarat gelmisti diye aciklama yapardim, ayiklasinlar pirincin tasini.
sen birsey kanitlayamiyorsun madem onlar da kanitlayamaz.
rize macinda var hakeminin onceden belirlendigini ve bir otele davet edildigini de duyduk.

boyle boyle gundeme vereceksin benzini..

Galatasaray tweetlerini neden embed-link paylaşmıyorsunuz? @Alper Altun Etkileşim gitsin resmi hesaba.

Geri
Üst Alt