Kulübümüzden Aydın Yılmaz Açıklaması

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Sağlık Raporu: Aydın Yılmaz

Oyuncumuz Aydın Yılmaz’ın yapılan ilk kontrollerinde sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edilmiştir.

Oyuncumuz bugün sponsor hastanemiz Liv Hospital’de Operatör Doktor Yener İnce ve Liv Hospital’in ilgili branş hekimlerinin katılımı ile bir operasyon gerçekleştirecektir.

Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalara dönmesini diliyoruz.

Operasyon sonrası detaylı bilgilendirme resmi sitemizden yapılacaktır.

galatasaray, aydın yılmaz,

Allah'ım acil şifalar ver yarabbim, keşke elazıgdan 5 yeseydik de kendi evladımızın o acı görüntülerini görmek zorunda kalmasaydık

Allah yardımcısı olsun hem bilek kırığı hemde bağlarda sorun var ,,

büyük geçmiş olsun...Allah acil şifa versin

maçı falan unuttum o görüntüden sonra

S.Özkanın gözyaşları..diğer oyuncuların surat ifadeleri

zaten kimsede moral falan kalmadı

Vicdanı olan her insan üzülmüştür bu olaya. Vicdansızların da Allah belasını versin taraflı tarafsız. Bazı yorumları okuyunca utandım, üzüldüm. Ayıp, çok ayıp...

Geçmiş Olsun Mesajı

Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Aydın Yılmaz'ın sakatlığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Sol ayak bileğinde kırık ve eşlik eden bağ yaralanması tespit edilen Aydın Yılmaz'a ve Galatasaray Spor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletir, genç futbolcunun en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Beşiktaş JK

Geçmiş Olsun Aydın Yılmaz

Galatasaray Spor Kulübü’nün profesyonel futbolcusu Aydın Yılmaz’ın dün akşam oynanan Elazığspor maçında geçirmiş olduğu talihsiz sakatlık hepimizi derinden üzmüştür.

Bursaspor Kulübü olarak Aydın Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sahalara dönmesini diliyoruz.

Bursaspor Kulübü

Aydının futbol olayı bitmiştir, Allah acil şifalar versin. Hiç olamamış gelecek vaad eden topçular listesine +1 daha eklendi. Umarım zaman beni yanıltır ve muhteşem bir geri dönüş yapar.

Pascal Nouma @pnouma21

Bir futbolcunun basina gelebilecek en kotu sey, gecmis olsun aydin yilmaz

Hakan Şükür ✔ @hakansukur

Canım kardeşim Aydın'ım benim Rabbim şifa versin inşallah.Büyük geçmiş olsun.

olcaysahan ✔ @olcay_sahan10

AYDIN YILMAZ KARDESÎM COK GECMIS OLSUN EN KISA ZAMANDA SAHALARA DÖNMEN DILEGIMLE...

Nuri Şahin ✔ @nurisahin05

Gecmis olsun Aydin… en kisa zamanda sagligina kavusup, sahalara dönersin INSALLAH cnm krdsm

NECATİ ATEŞ ✔ @neco_ates

Aydın ım kardeşim benim büyük geçmişolsun inşallah enkısa zamanda düzelir sahalara dönersin

Geçmiş olsun A7 inş en kısa zamanda dönersin..

Geri
Üst Alt