Kulübümüzden Izet Hajrovic Açıklaması

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
0c9bbgshaber3_L6XOD.jpg

FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir.

Devamı GSC Portal'da...

Bu olaydan haklı bile çıksak Hajro o kadar istek ve talebi yerine getiremez.Futbol hayatı biter bizimkilerinde istediği bu sanırım.Olan milyon eurolara oldu

Adamın parasını ödeme sonra böyle uğraş. Soğuk su tek çare bence de emeği geçenlere teşekkürler

tapatalk

Fenerbahçe'nin şike davasındaki tutumu gibi bariz haksız olmamamıza rağmen haklıymışız gibi davranmaya çalıştığımızı düşünüyorum. Cas var, sonra İsviçre federal mahkemesi var şu bu diye uzatıyorlar işi.

Adamın sözleşmesinde parasını zamanında ödemezsen gidebilir şeklinde bir madde varsa ve sen adamın parasını zamanında ödemezsen, adam çeker gider. Durum farklı olsaydı çoktan açıklardı bunu kulüp zaten; yok kötü niyetli, yok bilmem ne diye zırlamaya gerek yok. Bu paranın yönetim tarafından kulübe ödenmesi gerekiyor, aksi durum rezilliktir.

Hiç adama kızmayın, iyi oynadı kötü oynadı önemli olan bu değil sen büyük klubum diyorsan profesyonel bir klubum diyorsan adamın parasını zamanında yatiracaksin, biz drogbayi nasıl aldık aynı durum Çin takımı diye dalga geçmiştik.

Hayrovicin gitmesinede hiç uzulmedim sıradan bir futbolcu asla yıldız olma potansiyeli yok, genç Türk futbolculara çok benziyor sahada fazla gozukmeyen ama ara sıra maç içerisinde bir şeyler yapmaya çalışan bir oyuncu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neresinden bakarsan bak başından beridir bu olayın sonucu: El - Fatiha !

Geri
Üst Alt