Kulübümüzden Selçuk İnan Açıklaması

Kesinlikle yanlış bir açıklama. O zaman her adrenalini yükselen, her sinirlenen oyuncu formayı çıkartıp çeksin gitsin. Var mı böyle bir şey? Bu adamlar milyonlar indiriyor cebe. Bi zahmet tepkiye de triple karşılık vermesinler.

Geçen Ronaldoyu, bak Ronaldo diyorum, yuhaladilar egoistlik yapti diye kale önünde. Adam her mac gol atıyor birde. Bizim Selcuk beyefendi 1,5 sezondur kötü oynuyor ve kaç zamandır hak ettiği tepkiyi daha yeni yeni görmeye başladı. Tepki yiyince de hemen küsüyor. Oh ne âlâ.

I am the one who knocks!

İhanet mi? Bu yakismaz bunu yapmayin performansi tartisalim ama ihanet falan gerçekten insanin içini acıtıyor. Formayi sabah aksam opsun ama sahada yatsin. Bize bu layik. Bknz. AYDİN

Aydın'ın yetenekleri ile Selçuk'un yeteneklerini karşılaştırmak ?

Aydın 5-10 maç üst üste kötü oynayabilir yeteneği belli. Onu oynatana, kovmayanlara kızarız. Ama Selçuk ? Hadi bu sefer olcak, hadi be Aslan, bu sefer kesin.... diye diye sezon bitti şampiyonluğu şikecilere hediye ettik.

Valla sezon başından beri bekledim ben, o kötü oynadıkça ben kahroldum. Bardağı taşıran son damlaydı bende, derbide 1-0 öndeyken yaşananlar.

bende anlamadim 2 senedir ne formsuzlugu bu.

formsuz adam profesyonelse bi kac haftada duzeltir kendini. Boyle buyuk camialar profesyonel olmayan oyunculari barindirmamali

Tam kurtulduk diye seviniyordum. Adam aynı Akp çıktı ha. Kötü oynasa da bitti Gs benim için diye temsili forma verse de maç oynanırken satış koyup kenara gelse de maç sonu kafasına göre çekip gitse de taraftar ve kulüp arkasında. Daha ne yapması gerekiyordu acaba? Ayaklarını uzattı diye Mancini'yi asan, Sneijder İtalya'da kaldı diye dönmesin geri vs. yazanlar ve Tugay'a elini vermediği için Drogba'ya defol diyenler aynı insanlar en komiği.

unutulur gider bunlar 3-5 çatlak sesi de susturur seneye futboluyla, bu sene performansı düştü ama seneye tekrar yükselişe geçecektir Selçuk rakiplerin imrenerek baktığı bir oyuncu, kıymetini bilmek lazım

unutulur gider bunlar 3-5 çatlak sesi de susturur seneye futboluyla, bu sene performansı düştü ama seneye tekrar yükselişe geçecektir Selçuk rakiplerin imrenerek baktığı bir oyuncu, kıymetini bilmek lazım

Valla futbolda karşılık beklenir biz sevgimizi nerdeyse sezon sonuna kadar gösterdik o naptı ? Futbolcu takımının, kulübünün kıymetini bilirse taraftar ona 2-3 kat sevgi gösterir.

Ulan hala formsuz diyorlar. Formsuzluk dedigin sey gecici birseydir, adamin 1 1/2 senedir performansi yerlerde.

Geçen Ronaldoyu, bak Ronaldo diyorum, yuhaladilar egoistlik yapti diye kale önünde. Adam her mac gol atıyor birde. Bizim Selcuk beyefendi 1,5 sezondur kötü oynuyor ve kaç zamandır hak ettiği tepkiyi daha yeni yeni görmeye başladı. Tepki yiyince de hemen küsüyor. Oh ne âlâ.

I am the one who knocks!

Bizim milletde vefa diye saçma bir kavram var. Neymiş efendim adamın geçtiğimiz sezonlarda çok emeği varmış. Yahu tamam ona kimsenin lafı yok. O zamanlar hakettiği değeri fazlasıyla görüyordu zaten. 50 bin kişi tek bir ağızdan Selçuk, Selçuk İnan diye tempo tuttuğunda iyi, protesto ettikleri zaman kötü mü oluyor? Futbolcunun taraftara trip atması kadar profesyonellik dışı bir eylem yoktur bana göre. Sen milyonları, kızları götür, şan şöhret yap. Bide utanmadan cebindeki son parasını verip, sırf seni izlemek için maça gelen adamlara trip at. Hadi bunu futbolcu bi cahillik edip yaptı. Koskaca Galatasaray camiası ne diye aman tadımız kaçmasın gibilerinden açıklama yapıyor anlamış değilim. Para verdiğin adamın nazını çekmek zorunda mısınız ey Galatasaray yönetimi?

Valla futbolda karşılık beklenir biz sevgimizi nerdeyse sezon sonuna kadar gösterdik o naptı ? Futbolcu takımının, kulübünün kıymetini bilirse taraftar ona 2-3 kat sevgi gösterir.

naptı selçuk, formaya mı ihanet etti? komplo sever tayfanın yakıştırmaları onlar, performansı iyi değil sadece ki kimin performansı iyi bu sene sadece selçuk ve burak günah keçisi ilan ediliyor? kulübe göre de birşey yanlışı yok demek ki arkasında duruluyor, selçukun ilk sezon ki istatistiklerine Gs tarihinde ulaşan kaç futbolcu var? 8. olup rezalet bir sezondan çıkan takımın şampiyon olmasında başlıca faktörlerden biriydi geçen sene de şmp liginde başarılıydı ikinci yarı da ağırlığını koydu lige, bunları bir çırpı da unutmamak lazım zaten mancini de zeki adam kıymetini biliyor, başkan da aynı şekilde seneye tekrar toparlar

Özür işine çok takılmaya gerek yok atar haftaya firikikten güzel bir gol atar öper formayi ondan sonra devam..

Bende severdim kendisini ama adam daha önündeki adama pas atamıyor birde gol mü atacak. Kafa olarak bitmiş bana göre, daha bişey olmaz bundan.

Sahip çıkılması doğru bir hamle. Ama çıkıp özür dilemesi gerekir.

naptı selçuk, formaya mı ihanet etti? komplo sever tayfanın yakıştırmaları onlar, performansı iyi değil sadece ki kimin performansı iyi bu sene sadece selçuk ve burak günah keçisi ilan ediliyor? kulübe göre de birşey yanlışı yok demek ki arkasında duruluyor, selçukun ilk sezon ki istatistiklerine Gs tarihinde ulaşan kaç futbolcu var? 8. olup rezalet bir sezondan çıkan takımın şampiyon olmasında başlıca faktörlerden biriydi geçen sene de şmp liginde başarılıydı ikinci yarı da ağırlığını koydu lige, bunları bir çırpı da unutmamak lazım zaten mancini de zeki adam kıymetini biliyor, başkan da aynı şekilde seneye tekrar toparlar

Yaptıklarını ve bu sezon yapabileceklerini çok iyi biliyorken yapmadıkları yüzünden bu tepkimiz. 8. olduğumuz sezonda kim yırtınıyordu bizde ? Bu sezon Sneijder, Melo, Muslera, Semih, Drogba'nın hatta Burak'ın, hatta ve hatta bunun yerine oyun kuran Hakan Balta'nın alın terleri sayesinde 2.yiz.

Yaptıklarını ve bu sezon yapabileceklerini çok iyi biliyorken yapmadıkları yüzünden bu tepkimiz. 8. olduğumuz sezonda kim yırtınıyordu bizde ? Bu sezon Sneijder, Melo, Muslera, Semih, Drogba'nın hatta Burak'ın, hatta ve hatta bunun yerine oyun kuran Hakan Balta'nın alın terleri sayesinde 2.yiz.

selçuk ilk sezon ki gibi aynı şekilde koşuyor mücadele ediyor ama tek fark istediklerini yapamıyor,selçuk iki yıldır koşmuyor takımı sabote ediyor diyenler var ,yok öyle birşey mental olarak iyi değil bu sene sadece yoksa aynı mücadeleyi veriyor bunu görmek lazım şmp liginde geçen sene en çok koşan oyunculardan biriydi bir çok istatistikte ilk 5 te, geçen sene hiçbir yapmadı gibi bir durum yok bu sene özelinde evet kötü benim lafım selçuk karaktersiz mancini kovulsun diye bilinçli oynamıyor takımı sabote ediyor diyenlere yoksa bende iki hafta önce kadro dışı bırakılsın dedim vazgeçilmez olmayacağını bilsin diye ama bu demek değil ki onu gözden çıkaralım

Bu maç kesin frikik golü var, Xelcuk bu maç kesin süper oynayacak diyeli kaç maç oldu acaba arkadaşlar? Yaptığı tamamiyle saygısızlık. Daha hala savunurlar şaşarım.

Pozisyon esnasında bende çok kızdım ama uzatmanın ya da büyütmenin anlamı yok. Selçuk harika karaktere sahip ve son derece yetenekli bir oyuncu. Kaybetmek çok kolay ama önemli olan kazanıp eski Selçuk'u tekrar sahalarda izletmek...

Aile içinde olur böyle şeyler. Selçuk daha kısmetse uzun yıllar takıma çok şey katacak.

Geri
Üst Alt