Kulüpler Birliği Toplantısında Kavga Çıktı

Arda Yilmazz

Cezalı
Ankara'da gergin bir atmosferde başlayan Kulüpler Birliği Toplantısı'na yaşanan kavga damgasını vurdu.

20 Ocak 2014 Pazartesi - 17:13

Yargıtay'ın verdiği 'şike davası' kararından sonra Ankara'da gergin bir atmosferde başlayan Kulüpler Birliği Toplantısı'nda büyük kavga yaşandı.

Türk futbolunun adil yönetilmediğini iddia eden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirörentepki gösterdi.

Birlik Başkanı İlhan Cavcav’ın, “Burada şike için toplanmadık arkadaşlar” diye araya girmesi, tarafları yatıştırmaya yetmedi. Hacıosmanoğlu, “Elimde belgeler var. Yeni yargılama olursa sunacağım” diyen Mecnun Odyakmaz’a “Federasyon Başkanı burada. Bekleme hemen ver” diyerek, toplantıyı terk etti.

'YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ...'

Toplantıya Yıldırım Demirören ve Mehmet Baykan’ın katılmasıyla söz alanTrabzonspor Başkanı, Türk futbolunun adil yönetilmediğini, TFF’nin yangından mal kaçırır gibi Yargıtay’ın kararından hemen sonra açıklama yaptığını dile getirdi.

'BUNDAN SONRA KATILMAYACAĞIM'

Toplantı sonrasında konuşan ve üç büyük kulüp başkanının toplantıya katılmamasına da tepki gösteren İbrahim Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

“Bundan sonra ben de toplantılara katılmayacağım. 2011 yılında yapılanları tüm Dünya biliyor. Futbolun Avrupa’daki kurumlarının ayldığı kararlar da malümunuz. Ama federasyon adil davranamıyor. Yangından mal kaçırır gibi Basın sözcüsü açıklama yapıyor.”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yargıdaki süreç tamamlandığında futbolun yurt dışındaki uzantılarının ne kararlar alacağını herkesin göreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Sporx

Link: İbrahim Hacıosmanoğlu Mecnun Odyakmaz kavga

Trabzonspor' u ligden çekmediğiniz sürece o kupayı almanız zor, ha çekseniz de alacağınız şüpheli.

Bunlarin hepsi dansoz, bugun kavga ederler yarin el ele gezerler..

Git basbakanina soyle bunlari

tapatalk

Yaşananlar inanılmaz düzeyde.

Her 2 lafından biri Müslümanız olan bu halkın, Müslümanlığa ters düşen hırsızlık-yolsuzluk-cinayetlere ses çıkarmaması ve bunları desteklemesi tamamen trajikomik, Dünya'da örneği olmayan şeyler.

Yaşananlar inanılmaz düzeyde.

Her 2 lafından biri Müslümanız olan bu halkın, Müslümanlığa ters düşen hırsızlık-yolsuzluk-cinayetlere ses çıkarmaması ve bunları desteklemesi tamamen trajikomik, Dünya'da örneği olmayan şeyler.

türkiye yasanacak en son ülkedir. Tr'de yasasam sokakta gördügüm o koyun halkin her birine saldirmak gelir icimden. Yahu o gün adamin birine soruyorlar yolsuzluk hakkinda ne düsünüyorsun diye. Allahin Mali cevap veriyor: Olsun varsin calsin Basbakanimiz, sanki öncekiler calmadi mi, hem Basbakan ne yapiyorsa halki icin yapiyor, caliyorsa da halki icin caliyor.

Vallah Elimde Bardak vardi, az daha tv'ye firlatacaktim. Ve o gün bir kez daha allah'a sükrettim ki, Türkiye'de yasamiyorum.

Bizimkiler niye sesini çıkarmıyor ? İnsan bu adaletsizliğe tepkisiz kalmaz. Yönetim bu gibi konularda yetersiz kalıyor. 20-25 milyon Galatasaraylı icraat bekliyor artık. Türkiye'nin en büyük camiası isek bu konularda sessiz kalmamamız lazım.

Eğitim şart.

Bizimkiler niye sesini çıkarmıyor ? İnsan bu adaletsizliğe tepkisiz kalmaz. Yönetim bu gibi konularda yetersiz kalıyor. 20-25 milyon Galatasaraylı icraat bekliyor artık. Türkiye'nin en büyük camiası isek bu konularda sessiz kalmamamız lazım.

Eğitim şart.

acikcasi hic karismamak lazim bence.... yapacagimiz tek is UEFA ile direk baglantili olarak delillerimizi sunmak bundan baska ortada göz önünde ne yaparsak azize direk bizi hedef gösterir ve futbolda gerilim artirmak icin agzina geleni söyler. kaos icinde populism yönüne cevirir ortami... ugrasmamak en iyisi bence.

acikcasi hic karismamak lazim bence.... yapacagimiz tek is UEFA ile direk baglantili olarak delillerimizi sunmak bundan baska ortada göz önünde ne yaparsak azize direk bizi hedef gösterir ve futbolda gerilim artirmak icin agzina geleni söyler. kaos icinde populism yönüne cevirir ortami... ugrasmamak en iyisi bence.

Onu bile yapamıyoruz.

Eğitim şart.

Geri
Üst Alt