Kurşunlanan Otobüs Şoförü, Fenerbahçe'yi Bombaladı!

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Fenerbahçe'nin kurşunlanan otobüsünün şoförü, camiayı yerden yere vurdu: Hakkımı helal etmiyorum!

fenerbahce-nin-kursunlanan-otobusunun-soforu-15743814_5253_m.jpg

4 Nisan 2015'te kurşunlanan Fenerbahçe takım otobüsünün şoförü olan Ufuk Kıran, yaralanmasına rağmen aracı kenara çekerek büyük bir faciayı önlemişti. Geçen 8 yıllık süreçte sarı-lacivertli kulübün kendisiyle ilgilenmediğini belirterek isyan eden Kıran, "8 yıllık süreçte Fenerbahçe'nin üvey evladı olduğumu anladım. Fenerbahçe'nin benim 3 tane çocuğumu okutamayacağını anladım. Geçen sene de söylemiştim Fenerbahçe'ye hakkımı helal etmiyorum." dedi.

"FENERBAHÇE İLE OLAN BÜTÜN DEFTERİMİ KAPATTIM"​

Ufuk Kıran yaptığı açıklamada, "8 yıllık süreçte fb'nin üvey evladı olduğumu anladım. fb'nin benim 3 tane çocuğumu okutamayacağını anladım. Geçen sene de söylemiştim fb'ye hakkımı helal etmiyorum. Fenerbahçe ile olan bütün defterimi kapattım." dedi.

"ALİ KOÇ'UN UFUK BEY İLE İRTİBATA GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"​

Kıran'ı yayına bağlayan gazeteci Devrim Zengi görüşmeden sonra yaptığı konuşmada, "Ufuk Bey'i ben zaman zaman ararım, halini hatırını sorarım. Geçen sene aradığımda Fenerbahçe yönetiminin ilk başta kendisine ilgi alaka gösterdiğini, yardımcı olduğunu söyledi. Daha sonra yönetim değiştikten sonra "Unutuldum" diyerek sitem etmişti. Başkan Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin bu sesi duyup, Ufuk Bey ile yeniden irtibata geçeceğini düşünüyorum. Bir ihmalkarlık olmuş olabilir." dedi.

Bunlar 20 sene kendilerine gelenezler

Ölmemişsin, engelli kalmamışsın, çalışamaz duruma gelmemişsin. Fenerbahçe senin çocuklarını neden okutsun, neden sana ve ailene baksın? Herkes nasıl çalışıp kazanıyorsa sen de çalış kazan, çocuklarını okut. Saçma sapan bir beklentiye girmiş herif. Koç haklı, böyle haberlerle yıpratmaya çalışmayın aslan başkanımı.

Adamin ahini almislar bu yüzden 9 senedir basari sifir

Fb öyle bir söz mü verdi, yoksa fırsatçılık mi?

Bunlar otobüse kendi kurşun sıkmıştır. Fenerbahçe tüm hayatın boyunca sana da bakmak zorun da değil.

Otobüse kurşun geliyor, abi hafif yaralanıyor. Sonuç: 3 çocuğuma bakmadılar.

Mağduriyetin bokunu çıkarmak :crushed:

Ne alaka dayı malulen emekli mi oldun sakat mı kaldın? Otobüsü yaralı kenara çekince mantıken kendi hayatını da kurtarmış oluyorsun.

Geri
Üst Alt