La Liga'da Şampiyon Barcelona!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
giphy.gif

La Liga'da Barcelona deplasmanda Granada'yı Suarez'in golleriyle 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ümit Çatar barcadasim gel de cakma reallilerin suratina tükür.

Arda La Liga şampiyonluğu yaşamış mı oldu şimdi

Sene boyu yalamaktan bıkmamış olan yavşak Madridlileri göremedim başlıkta.

G.veren'i düzgün mü buluyorsun? Soyadı değişikliğine talebimi ilettiğim zaman düzgün olmasaydı adminlerimiz kabul etmezdi diye düşünüyorum.
O elemana sordum sallamadı o yüzden düzgün olmayan soyadını insiyatif alarak verdim.

Daha mantıklı bir soyadı bulup talebini ilet.

O elemana sordum sallamadı o yüzden düzgün olmayan soyadını insiyatif alarak verdim.

Daha mantıklı bir soyadı bulup talebini ilet.

Baştan böyle gelmeliydin sayın Zengin. Götveren muhabbetlerine gerek yoktu, yakışmadı senin gibi genelde düzgün kelimeler kullanan adminimize. Her neyse madem sen rahatsızsın değiştiririm. Soyadımı küçük harflerle fakir olarak değiştirebilirsin.

Baştan böyle gelmeliydin sayın Zengin. Götveren muhabbetlerine gerek yoktu, yakışmadı senin gibi genelde düzgün kelimeler kullanan adminimize. Her neyse madem sen rahatsızsın değiştiririm. Soyadımı küçük harflerle fakir olarak değiştirebilirsin.
Olm ne alaka sana öyle bir şey mi dedim Mert'e dedim o da hırboluk yaptı diye.

Güzel talep. Bu talebin ikinci üyelik olduğun hususunda emin olmamı sağladı. Bir kaç saate ihracı yersin karşim.

Olm ne alaka sana öyle bir şey mi dedim Mert'e dedim o da hırboluk yaptı diye.

Güzel talep. Bu talebin ikinci üyelik olduğun hususunda emin olmamı sağladı. Bir kaç saate ihracı yersin karşim.

Mert muhabbetini bilmiyorum. Sana da, demişsin yeni farkettim. İkinci üyeliğimi kanıtlarsan saniyesinde şutla karşim.

Geri
Üst Alt