Lamine Diack, Nantes'ta

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Lamine Diack'ın Nantes'a transferi için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

🔸 400 bin euro kiralama bedeli
🔸 2 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu
🔸 %20 sonraki satıştan pay
1D69EDE0-B698-4DDE-8A21-72561FDA2A6D.jpeg

İzlediğim maçlarda rakip orta sahaları donunda sallıyordu.

30 yaşında var muhtemelen.
Önce Fener kar düşünmeden bunu Ankara’ya uçurdu sonra Ankara minimum kar ile gönderiyor.
Bu herifin değişik bir olayı var

fener'in tüm orta sahalarından iyi. allah'tan ırkçı, faşist, pislik bi camia da bu elemanı postalamışlar..

bu Nantes da ne keriz kulüp hea?!..Gözünün önündeki yüzlerce yeteneği göremeyip bizim sözüm ona Süper Ligin çöplerine milyonlar sayıyorlar! MM, Diack dan sonra daha Yunus Akgün' ü filan da istiyorlar...
böyle alınan her topcu parlıyor mu ? 10 futbolcu alırsan böyle 2 tanesi iyi çıkar. 10 unu da oynatırsan geçen seneki gibi 13.olursun matemaatik basit aslında.

bu Nantes da ne keriz kulüp hea?!..Gözünün önündeki yüzlerce yeteneği göremeyip bizim sözüm ona Süper Ligin çöplerine milyonlar sayıyorlar! MM, Diack dan sonra daha Yunus Akgün' ü filan da istiyorlar...
İnanır mısın Ndiaye'ye 15 milyon veren ''keriz'' kulüpler de var hea, hem de PL'de.

Şu kısım sonuna kadar doğru
Forum köşelerinde harcanıyorsun, yazık oluyor muhteşem birikimine!..Aynı ligde oynayan takımın yetkililerinin göremediğini görmek büyük marifet, tebrik ederim. Yüzlercesine gerek yok, bu kadar iddialı olduğuna göre hazırda bir çırpıda sayabileceğin uygun maliyetli beş tanesini lütfedersin herhalde?..

Ha, Ligue 1 den bir kulüp de Ndayishimiye 'çöpü' için çift hane bonservis ödemişti. Halbu ki GSC Foruma başvurup senin gibi birkaç kişiyi scout olarak işe alsalar bitti gitti. Tam zamanlı bile değil, uzaktan biraz takip etmeniz yeter de artar bile!..

İnanır mısın Ndiaye'ye 15 milyon veren ''keriz'' kulüpler de var hea, hem de PL'de.
Saçma kıyas. Yıllardır Avrupada en bol keseden ve olmadık adamlara para saçanlar EPL takımları zaten...

Fransız takımlarından birkaçı haricinde büyük bütçe harcayan takım yok bile; PSG ayrı hikaye. Nantes Ligue 1 de iken de hiçbir zaman çok para harcamayan mütevazı bir kulüptür...

Forum köşelerinde harcanıyorsun, yazık oluyor muhteşem birikimine!..Aynı ligde oynayan takımın yetkililerinin göremediğini görmek büyük marifet, tebrik ederim. Yüzlercesine gerek yok, bu kadar iddialı olduğuna göre hazırda bir çırpıda sayabileceğin uygun maliyetli beş tanesini lütfedersin herhalde?..

Ha, Ligue 1 den bir kulüp de Ndayishimiye 'çöpü' için çift hane bonservis ödemişti. Halbu ki GSC Foruma başvurup senin gibi birkaç kişiyi scout olarak işe alsalar bitti gitti. Tam zamanlı bile değil, uzaktan biraz takip etmeniz yeter de artar bile!..
Bu kadar kafan neye attı anlamadım,ters bir şey de yazmadım. Ligue 2 futbolcu yuvası. Her sene yüzlerce çıkarıyor zaten. Bir şey kanıtlamaya gerek yok. Süper Ligden 40 yılın başı çıkıyorsa Ligue 2’de her sene öyle adamlar çıkıyor. PSV’de bizim takımı dağıtan Sangare falan hep oradan yetişme. Diack’ı neden aldılar diye bir yorum da yapmadım. Nantes küme düşmeme mücadelesi veren bir Fransız takımı, Diack da potansiyelli ama eksiklikleri olan birisi. Onlara göre ucuza alabilecekken almışlar, kendi liglerinde biraz gelişse, oynasa zaten kar ediyorlar. Transfer konusunda bir eleştirim yok. Bu arada ederinde alabilsen birçok kişi Süper Ligden oyuncu almaya laf etmez, sen isteyince iki katını istiyorlar. Gereksiz alınganlık yaptın da neyse

Bu kadar kafan neye attı anlamadım,ters bir şey de yazmadım. Ligue 2 futbolcu yuvası. Her sene yüzlerce çıkarıyor zaten. Bir şey kanıtlamaya gerek yok. Süper Ligden 40 yılın başı çıkıyorsa Ligue 2’de her sene öyle adamlar çıkıyor. PSV’de bizim takımı dağıtan Sangare falan hep oradan yetişme. Diack’ı neden aldılar diye bir yorum da yapmadım. Nantes küme düşmeme mücadelesi veren bir Fransız takımı, Diack da potansiyelli ama eksiklikleri plan birisi. Onlara göre ucuza alabilecekken almışlar, kendi liglerinde biraz gelişse, oynasa zaten kar ediyorlar. Transfer konusunda bir eleştirim yok. Bu arada ederinde alabilsen birçok kişi Süper Ligden oyuncu almaya laf etmez, sen isteyince iki katını istiyorlar. Gereksiz alınganlık yaptın da neyse
Alınganlık değil, kafam da atmadı. Senin şahsında, 'yolu bir şekilde TR ye düşen her futbolcu çöptür' ezberini çok şey biliyormuş gibi sürekli tekrar edenlere cevaben öyle dedim. Zira alıntıladığın mesajıma verdiğin cevap bunu getirdi, istersen tekrar oku...
Bu mesajında söylediklerinin ise tamamına yakınına katılılıyorum; Diack için de 'acaba?' demiştim bizim takım için, fazlası değil; AG de bile bir var bir yok idi zira...

Anlayacağını umduğum için cevap yazdım ve konu uzadı. Yoksa buradaki başka bazı kişiler olsa okur geçerdim...

Geri
Üst Alt