Lasme'de Yasaklı Madde Tespit Edildi!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Galatasaray Odeabank'in yıldız ismi Stéphane Lasme'de Karşıyaka maçından sonra alınan numunesinin yasaklı madde tespit edildiği iddia edildi.

Söz konusu maddenin doping değil keyif verici madde olduğu soylenirken, konu ile ilgili açıklamanın TBF tarafından en kisa zamanda yapılması bekleniyor.

Son düzenleme:
kılıfına uydurur cezayı kitlerler yeter ki küçücük bir şüphe olsun

Sicili temiz olduğu için ceza almaması gerekiyormuş ama en az 6 ay kitle bu TBF

Ck1pr5HWsAAkUwz.jpg

Cannabis kullanmis ehrhalde.

Lasme'nin vereceği savunma sonrasında, suçlu bulunması halinde, açıklanan ceza tebliğ tarihinden itibaren, yani 13 Haziran'dan başlar.

3 aylık ceza verildiğinde yeni sezon başlangıcına yetişiyor.
Buda saçma kural mesela.
O zaman ceza vermenin amacı ne
Para cezası uygula

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir bu eksikti

Tam açıklama var mı doping mi yoksa weed falan mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buda saçma kural mesela.
O zaman ceza vermenin amacı ne
Para cezası uygula

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MT takımda oynayanlar için falan böyle kural koymuşlardır. Sonuçta bu yaz olimpiyatlar var mesela Gabon katılsa olamayacaktı orada Lasme. Ama bu durum özellinde biraz saçma oluyor bu ceza dediğin gibi.:D

Thc yani ot içmiş. No problem benim açımdan. Nba de icmeyeni dövüyorlar:) yinede biraz dikkat etseydi keşke

Kontratı düşer kalacaksa.

Sonuçta risk alarak bir sözleşme yapılacak tekrar alırsa patlıyor bize.

600.000'i kabul ederse kalsın.

Yalnız bir daha böyle bir şey olursa ömür boyu ceza alır diye biliyorum bu riski almak lazım mı bilmiyorum.

Marijuna kullanmiş. keyif verici madde. uyuşturucu işte Çoğu abd'li içiyor bunu. Niye içerler hiç anlamam.

İyi o zaman. Doping falan olmasında...

Mal oldukları için işte. Sıkıntıdan be yapacaklarını bulamıyorlar sonra oraya buraya bulaşıp ot falan içerler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt