Levent Nazifoğlu: "Arena’ya 50 bin taraftarı bekliyorum"

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
dc3814b532be4874af85a6ad635a6ac8.jpeg

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiği maç sonrası Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Nazifoğlu, uzun süredir kazanılamayan Gençlerbirliği deplasmanından alınan 3 puan için "Artık kolay maç yok. Süper Lig, takımların çok koştuğu bir lig haline geldi. Artık tüm maçlar böyle geçecek. 70'ten sonra tempomuz biraz düşüyor ama bunu da aşacağız" dedi.

Nazifoğlu, Muslera için, "Allah nazardan saklasın, mükemmel" yorumunu yaparken GSTV muhabiri Deniz Gülen aracılığıyla taraftara mesaj gönderdi: "Trabzon maçını da kazanmak istiyoruz. Bütün karşılaşmaları kazanmak için çıkıyoruz ama Arena'da bu isteğimiz katlanıyor. Trabzon maçında Arena'da 50 bin kişi olalım..."

GSCHaber

Guzel atmosfer olur yine

Sent from my iPhone using Tapatalk

45-50 olunca gaza gelip iyi oynuyoruz. Trabzon macini boylece kolay aliriz

30 32 bin anca olur kıymet bilmez paralı köpekler keşke 12 saat yol olmasada her maça gitsem

Trabzon a soyle guzel bir fark atsak cok iyi olur :)

Sinerjiyi yakaladık yakalayacaz inş önümüze engeller çıkmaz.

Yalniz gecen sene zorla 6. Olan takimdan namaglup bir takima donusmek cidden basaridir. Rieking hocami tebrik ederim. Birde biraz daha psikolojik olarak ustunluk kursa oyuncularina o zaman seviye atlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tribünler yine fulle yakın olur. Farklı bir galibiyet diyorum bakalım inşallah.

Levent Nazifoğlu adamsın

Antalya macindan fazla taraftar gelir kesin

Indirimli fiyatlari Trabzon macinda kaldirdi yonetim.Sanmiyorum 50 bin olacagini.

Geri
Üst Alt