Levent Nazifoğlu: "Transferleri Mehmet Özbek ve oğlu yapıyor"

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Şuan Radyospor da canlı yayında açıklıyor.
"Yaptığımız transferleri (Rodriques siqdursun cavanda vs) Mehmet Özbek ve oğlu YouTube da izleyerek transferleri yapıyorlar. Ben buna şahit oldum çıksınlar yalan diye aciklasinlar. Galatasaray da transferleri Özbek ve oğlu yapıyor. Cavandanin laziodaki kliplerini izleyerek transfer ettiler."

Şuan canlı yayın devam ediyor.

luce bunun icin sportif hocalığa gelmeli. çoluk çocugun eline kaldık resmen.

Nazifoglu: " alınan oyuncular iyi ama verilen paralar çok saçma. Panikle 32 yaşındaki adamı alıyorlar. Kaynak tamamen rivadan. Riva yüzünden bankalar kredi veriyor"

Dembeleyi veto eden Mehmet ozbek in oğlu zaten

"Scout şefi ile ben transferlere karşı çıktık böyle transfer olmaz dedik ama Mehmet ozbek'in oğlu bize karşı çıktı"

Nazifoglu: " alınan oyuncular iyi ama verilen paralar çok saçma. Panikle 32 yaşındaki adamı alıyorlar. Kaynak tamamen rivadan. Riva yüzünden bankalar kredi veriyor"
Bile nazifoglu <insert sinkaf küfür here> tolgaya serdara çalıka sen değil miydin milyonları gömen ?

<küfür>

C01U3B3XUAAT-sr.jpg

rezalet
serefsiz adi haysiyetsiz herifler

Kendi soktuğun Serdar kazığından pardon yaptığın Serdar transferinden haber ver sen bi önce manda.

sent via GSC

böyle marka bir kulübü bakkal mantığında yönetiyorlar en kötü gs kongre üyesi bu dursundan iyi yönetirdi galatasarayı ulan işe bak ya

Mehmetin oğlu da aşırı gerizekalıymış yalnız youtubeden video izleyerek beğendikleri oyunculara bak insan hızlı topa hakim oyuncuları falan beğenir :D :D

Nazifoglu : "Sneijderi Mehmet Özbek istemedi. Her hafta gelip bunu oynatmayin diyordu. Tudor'a da yedirdiler."

Gel de bu takımı destekle anasını satayım. Şu düşülen hallere bak.

Doğruysa rezalet ötesi de bu Türkiye'de normal olan bir konu maalesef. Aziz bunu yıllardır yapıyor mesela.

Tam orman çocuğu alayı. Kulübü ne hale getirdi şerefsizler.

sent via GSC

Yalnız kendini aklamaya çalışıyor aklınca o kuş beyniyle.

Ama bunun da kaç tane soktuğu kazık var. Serdara kefilim diyordu ödesin parasını o zaman, kefilim diyen adam gerekirse parasını ödemeyi de göze alır bunu derken.

Öde lan derhal.

sent via GSC

Geri
Üst Alt