Ligde En Çok Golü İptal Edilen Oyuncu Mauro Icardi

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
💥 ÖZEL ARAŞTIRMA | Mauro İcardi, iptal olan gol sayısında Fenerbahçe'yi geçti.

GVUyfdVW4AAvsPG

📌 Geçen sezon 25 golle kral olan İcardi, 7 kez hakem düdüğüne takılarak bu alanda da zirveye çıktı. Konyaspor maçında geçen yıldan bu yana 8. golü iptal olan yıldız, Fenerbahçe'yi (7) geride bıraktı.

📌 Arjantinli oyuncunun 8 takımdan daha fazla golünün iptal olduğu 2023-2024 sezonunda, 17 golü geçersiz sayılan Galatasaray'ın Süper Lig'deki rakiplerine attığı büyük fark dikkat çekti.

İcardi'nin Konyaspor maçında iptal edilen golünün ardından 2023-2024 sezonunda düdüğe takılan golleri araştırdım. 👇

👉 Geçen sezon iptal edilen goller:

1️⃣7️⃣ Galatasaray
1️⃣2️⃣ Adana Demirspor
1️⃣0️⃣ Başakşehir
9️⃣ Beşiktaş
9️⃣ Karagümrük
8️⃣ Alanyaspor
8️⃣ Çaykur Rizespor
8️⃣ Ankaragücü
7️⃣ Mauro İcardi
7️⃣ Fenerbahçe
7️⃣ Konyaspor
7️⃣ Trabzonspor

💥 Galatasaray'ın geçerli olmayan golleri:

📌 Mauro İcardi (7): Trabzonspor. (2.h), İstanbulspor (22.h), Gaziantep*2 (23.h), Samsunspor (24.h), Ankaragücü (26.h), Sivasspor (35.h)

📌 Mertens (3): Kayserispor (20.h), Başakşehir (25.h), Adana Demirspor (34.h)

📌 Abdülkerim (2): İstanbulspor (3.h), Alanyaspor (32.h)

📌 Kerem Aktürkoğlu (2): Gaziantep*2 (4.h)

📌 Torreira (1): Trabzonspor (2.h)

📌 Zaha (1): Trabzonspor (21.h)

📌 Vinicius (1): Antalyaspor (27.h)

Sergen Dağ - Fotomaç

sergen dağ forumdaşımı bu haberden dolayı kutlarım :tbr:

iptal edilen golün sayısına bak inanılmaz

Fotomaç yasak kaynak ama önemli bir araştırma olduğu için açtım.

Icardi'nin Ankaragücü ve Konya deplerinde attığı gollerde bir şey yoktu. Vinicius'un golünde de bir şey yoktu

Direkt hepsi yanlıştır demiyorum ama kart sayılarında zırlayan Fenerlilerin bunu da görmesi gerek

Bunların hepsi VAR'dan dönenler mi yoksa klasik 5 metre ofsaytta olup kaleye yuvarlanan goller dahil mi?

Daha bunun verilmeyen penaltıları var onları da ekleseler

Oraya verilmeyen en az 5 penaltiyi ekleyelim. 5penaltidan en az 3unu atsa toplam verilmeyen 10gol eder

Allah belanizi versin

Bu VAR sistemi bu şekilde devam ettiği sürece bu saçmalığı görmeye devam edeceğiz.

Bizim iptal edilen 17 golün 10 u şikecilerin Hakem standartına göre kesin gol kalan 7 golün 3 ü zaten goldü. Kalan 4 de hediyemiz olsun

aahhh ahhh...

icardi başlığında 2 yıldır kendimizi yırtındık burada bu adama mobbing yapılıyor diye. dakika dakika yazdık haksız yere iptal edilen gollerini.

tabiki içlerinde gerçekten iptal edilmesi gerekenler de var ama en çok nizami golü iptal edilen oyuncu çok net olarak kendisidir.

çocuklar dalga dalga gslı oluyor diye adamı sindirip ülkeden kaçırtmak için yapmadıkları kalmadı. bu sene de hala daha kaldıkları yerden devam ediyorlar.

hakemler bile bir ara nasıl davranıyordu hatırlayın. kahveci'nin köpüklü salyalı itirazlarına güler yüzle kafa okşayan hakem, icardi elleri arkada bağlı sakince itirazı edince, kendisini çocuk gibi azarlıyordu. aynı hakem. BAHATTİN ŞİMŞEK.

neyse önemli olan birilerinin dikkatini çekmiş sonunda ki sergen dağ haber yapmış. uğur üstat da konusunu açmış.

bir de verilmeyen KESİN penaltılarını da haber yapsa birisi keşke.

Adama yapilan en buyuk haksizlik ta sikecikerin maclarinda oldu. Gezzal pushtu tekmeledi, ciku zezevengi yumrukladi. Hic birine de dogru durust ses etmedi yoneticilerimiz.

alıştığımız şey artık. galatasaray ligin ilk haftaları kötü hakem yönetimleriyle kırılmaya çalışır, 2. yarı hala başabaş gidiyosa galatasaray'a tutum biraz dengelenip fener yönüne şaibe de geri çekilir. o yüzden fener'in kudurukluğu zaten. bjk'yle yarışsalar ilk 10 haftada koparıp önlerine bakarlar, bize öyle bişey yapamadıkları için daha balığı yemeden deli divane oluyolar. okan hocanın hocalığa dair pek inancım kalmasa da itiraf etmem gerek, şu takım 2 yılda o kadar yıldıza, transfersizliğe, hocadan kaynaklı kimi oyun kısırlıklarına karşın kopmuyosa onda da en büyük pay hocaya aittir. zaten o yüzden hasta oğlunu bile sabi sübyan demeden insanların önüne atmaktan çekinmiyor karaktersiz şerefsizler.

Geçen sezon İkardi ye yumruk, tekme, ayağa basma, çekme - itme serbestti.

Hepsinin kasıtlı olması inanılmaz can sıkıcı, yönetim sessizliğe devam

adamın yüzü kırılmıştı yaw kköy'deki fb maçından sonra. bild'de bile haber olmuştu.

ben hayatımda bir topçuda ilk defa "yüz kırılması" sakatlığını gördüm :d

bu seneki 6. hafta maçından da inanılmaz korkuyorum bu açıdan. çünkü fb'de osayi, ooster, djiku falan bildiğin topçu öldürmeye teşebbüs ediyor. var uyarmıyor bile.

yerde insan tekmeliyorlar, yumrukluyorlar, 1 maç ceza alıyorlar falan...

İptal edilen golün ne önemi var canım sarı kart daha önemli. Bunu sürekli yüzlerine vurmak gerekiyor

Geri
Üst Alt