Üye Görüşü Ligimiz Takip Edilmeye Değer mi?

Senin icin acik olabilir. Takdir ettim seni afferim. Ama malesef dedigin gibi degil! Burada türk liginin "kalitesi" savunan insanlar var! Sampiyonlar liginden elenelim UEFA kupasini kolay aliriz diye düsünen insanlar var!

Sorun varsa, onu dillendirmek lazim, fikirlerimiz tartismak lazim ki dogruya hep birlikte varalim, cözüm aramak lazim...

Yukarida arkadaslar yazmis aslinda sorun mentalite. Ülkenin nasil yönetildigine bakip ülke futbolundan bir cacik olmayacagini kestirmek cok zor degil . herkez sadece isini yapsa bazi sahislar futboldan uzaklastirilsa inan güven ortami yine gelir.

lan ben bile takip etmiyorum bizim ligi , elin gavuru neden etsin.
sor bana 4. 5. kim , düşme hattında kim var , averajımız ne durumda bilmem , o kadar koptuk futboldan..

Ba geçen sezon kimin forvetiydi?

Ligimiz iyi degil ama San Marino da degiliz ahbap.

Fazla abartiyorsun.

Problemler belli, e sana göre çözüm ney??

Kacamak cevap vermissin.

San Marino demiyorum, Yunanistan diyorum...

Cözüm bana göre kolay ama ne önemi var? Ben ya da sen karar vermiyoruz ki...
1. Yabanci Siniri söyle olacak: Sezon basinda 25 oyuncu TFF ye bildirilecek. Bunlarin icinde 10 tanesi kulübün alt yapisindan gelecek, geri kalan 15 tanesi serbest olacak.
2. Kimse Sike cezasini vermekten kacmayacak, kurallar neyse cezalar kesilecek.
3. Kulübü yöneten insanlar isleri dürüstcene yapacak

Yukarida arkadaslar yazmis aslinda sorun mentalite. Ülkenin nasil yönetildigine bakip ülke futbolundan bir cacik olmayacagini kestirmek cok zor degil . herkez sadece isini yapsa bazi sahislar futboldan uzaklastirilsa inan güven ortami yine gelir.

Mesajin hükümete herhalde, o zaman onlara öfekimizi duyurmak lazim... Bu futbol böyle yönetilemez diye haykirmak lazim.

benim hem digi hem dzart uyeligim bitti artik kafam rahat

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Mesajin hükümete herhalde, o zaman onlara öfekimizi duyurmak lazim... Bu futbol böyle yönetilemez diye haykirmak lazim.

o 2002 yilindan sonra türkiye ligi öyle bir sükse kazanmisti ki dünyanin neresine gidersen git hasan sas ile hakan sükürü taniyorlardi veya ilhani. türk futbolunun albenisi vardi o zamanlar cogu yabanci istanbula galatasaray in macina geliyordu samiyene. bu güzellikleri elbirligi ile yok ettiler ondan sonra bir iki istisna disinda türk futbolu hep asagi dogru gitti.

o 2002 yilindan sonra türkiye ligi öyle bir sükse kazanmisti ki dünyanin neresine gidersen git hasan sas ile hakan sükürü taniyorlardi veya ilhani. türk futbolunun albenisi vardi o zamanlar cogu yabanci istanbula galatasaray in macina geliyordu samiyene. bu güzellikleri elbirligi ile yok ettiler ondan sonra bir iki istisna disinda türk futbolu hep asagi dogru gitti.

Dogru söylüyorsun, fakat 2000 ve 2002 de istisna idi...

Türk futbolu hic bir zaman üst düzey olmadi (ve bu gidisle olmayacak). Anca arada sirada basari gelir...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt