LL 13/14 34. Hafta | Atletico Madrid 2-0 Elche | M.S | 18 Nisan

ATM sezonu kupasız kapatır.

Ama Simeone kalıcı olur gibi.

Haftaya Valencia deplasmanları var. Onu kazanırlarsa %90 şampiyonlar.

Sanki Ardasız Atlético her maç yenildi.

Unutma ligde Barça'ya karşı Arda takımın en iyisiydi.

Arda'nın pili artık bitmişti ve ya 70lerde oyundan alınıyordu ya da yedek başlıyordu. Zaten pili bittiği için de bu sakatlık geldi. Arda'nın sakatlığıyla Koke, Lopez ve Garcia gibi adamlar öne çıktı ve Simeone'nin kafa karışıklığı giderilmiş oldu. Arda iyileşse de artık 11e zor girer.

Barca maçını da hatırlıyorum. Sol bek gibi oynamıştı, birkaç pozisyonda top saklayıp faul alıp takımı rahatlatmıştı. Başka da bir numarasını görmedim.

La Liga Turkiye ‏@LaligaTurkiyee 52 dk.

Atletico Madrid, kalan 4 maçından 3'ünü kazanırsa imkansızı başarıp şampiyon olacak...

Atletico barcayi yener yeter ki dikkatli savunma yapsinlar.. Barca ceza sahasi fisindan sut bile cekmiyor. Paso saga sola sanki uzun forvetleri var gibi orta yapiyorlar.Valencia mavi da çok zor olacak beraberlik iyi sonuçtur.

Atletico barcayi yener yeter ki dikkatli savunma yapsinlar.. Barca ceza sahasi fisindan sut bile cekmiyor. Paso saga sola sanki uzun forvetleri var gibi orta yapiyorlar.Valencia mavi da çok zor olacak beraberlik iyi sonuçtur.

Valencia deplasmanını kastediyorsan 1 puan alırlarsa şampiyonluk şansları azalır bayağı bir.

Dikkatimi çekti simdi. Arda atleticodaki birkac yaratici oyuncudan biri lakin simeone gabi koke raul Garcia gibi isimleri daha çok tutuyor. Kondisyon ve fizik olmazsa olmazi arda yukarıda arkadasin dediği gibi70 ten sonra bitiyor resmen.. Ben de yedek kalacagini dusunenlerdenim.. AAyrıca simdi fiksture vaktim valencia ve levanten avrupaya gidemiyor düşme riskleri de yok yapsinlar bi guzellik

@Sarper Yıldırım haklisin.. Real puan kaybeder diye dusunmistum ama fiksturleri çok rahatmis.. Barca veya valencia deplasmaninda kazanmalari lazim tabi diğer 2 maci alacaklaerini varsaydim

Ben Barca sempatizanıyım tabi de RMA gibi çirkef ve kendini beğenmiş oyunculardan kurulu bir takım ve camia yerine ATM gibi mütevazi bir kadronun şampiyon olmasını tercih ederim.

Arda'nın eksikliği hissedildi.Filipe luis resmen hasret kaldı ardaya

bi ara solda hiç gelemediler top tutan adam yoktu.

Arda dönerse rahat alırlar şampiyonluğu

Geri
Üst Alt