LL 13/14 37. Hafta | Atletico Madrid 1-1 Malaga | M.S | 11 Mayıs

Barca için bir kayıp olmadı dün akşam kazansalar bile son maç Atletico'nun 1 puan gerisinde olacaklardı tek çıkış galibiyet her türlü.. Ama Atletico yılın fırsatını kaçırdı diyebiliriz.. Malagayı yenselerdi iş bitiyordu..Neyse Atletico bu yıl Barcaya hiç yenilmedi umarım son maç da yenilmezler ve şampiyon olurlar..Avrupa futbolunun tekrar zevk vermesi için böyle sürprizlere ihtiyaç var keşke İngilterede Liverpool bir sürpriz yapabilseydi

Athletico Liverpool'un yaptigi malligi yapti son 2 haftada.

$

Sen hayati derece önemli olan 2 maçında 5 puan kaybedersen şampiyonluğu da kendi elinle vermiş olursun

Şu rezil Barca şampiyon oluyorsa İspanya ligide bitmiştir benim için. Adamlar kaç haftadır top oynayamıyor. Dün Elche maçını 90 dakika izledim. Kale önünde gereksiz pas yapmaktan öteye gidemiyor takım

Şu rezil Barca şampiyon oluyorsa İspanya ligide bitmiştir benim için. Adamlar kaç haftadır top oynayamıyor. Dün Elche maçını 90 dakika izledim. Kale önünde gereksiz pas yapmaktan öteye gidemiyor takım

Barcelona halen dünyanın en iyi takımı.Sadece boşvermişlik var takımda o kadar.Millet Barcelona'yı sevmiyor ondan bunlar konuşuluyor.

Bu maçın adı aynı zamanda Atletico Madrid'e içten söylenmesi gereken bir söz gibi zaten.

ATLETICO MADRID MAL AGA

Mal olmasalar bu maçı kazanıp işi bitirirlerdi. Kendi sahanda 70000 kişinin önündesin ve rakibin iddiasız bir orta sıra takımı, yeneceksin bitireceksin işi. Bitirmezsen seni bitirirler..

Bu sene Barcelona ile 5 maç yapan Atletico Madrid,hiçbirinde yenilmedi.Şampiyon olması için bu istatistiği devam ettirmesi gerekiyor.

Bu maç çok farklı olur yalnız. Atletico resmen kendi ayağına sıktı....90 bin küsur seyirci önünde Barcelona'ya karşı oynama kabusunu yaşamanın verdiği hazzı tadmak istediler herhalde...

Beraberliğe kitler son hafta Simeone başkan.

Bu maç çok farklı olur yalnız. Atletico resmen kendi ayağına sıktı....90 bin küsur seyirci önünde Barcelona'ya karşı oynama kabusunu yaşamanın verdiği hazzı tadmak istediler herhalde...

Farklı olur zaten bence de 2-1,3-1 falan Barcelona kazanır.Messi sezonu kupasız kapatmak istemeyecektir.

Geri
Üst Alt