GSC Scout Lorenzo Biliboc

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
1000216210.webp

Lorenzo Biliboc

Takımı:
Cluj
Doğum yeri: İtalya, Torino
Doğum tarihi/Yaş: 22 Eki 2006 (19)
Uyruk: Romanya
Boy: 1,78 m
Mevki: Sağ ve sol kanat
Altyapı: Torino, Parma, Juventus
Piyasa değeri: 450 bin euro

Dürüst olmak gerekirse, kendisini hiç izlemedim. Milli takıma alınmaması nedeniyle Pancu'nun isyan ettiğini yönünde çıkan haberleri okurken duydum ismini. İzlediğim videoda bariz bir şekilde potensiyele sahip olduğunu gördüm. O yüzden takip etmemiz adına başlığını açıyorum. Bu sezon sahaya çıktığı 31 resmi maçta 8 gol, 3 asist yapmış. İstatistikleri yaşına göre baya iyi. İtalyan kulüplerinin altyapısında yetişmesi de önemli bir artı. Tipi ve ismi ben futbolcuyum diye bağırıyor zaten. Sadece soyadı biraz sakat.

Romanya'nın CFR Cluj takımını çalıştıran Daniel Pancu, futbolculuğu döneminde Beşiktaş'ta teknik direktörlüğünü yapan eski hocası Lucescu'ya sitem etti.

"ROMANYA'NIN EN FORMDA FORVETİ"

Pancu, Cluj forması giyen 19 yaşında Lorenzo Biliboc'un şu anda Romanya'nın en formda forveti olduğunu savundu ve Rumen basınından Fanatik'e yaptığı açıklamada "Bunu beklemiyordum. Çok iyi bir formdaydık. Takımımıza bakarsanız, Romanya'nın en formda hücum oyuncusu olan Biliboc'u görürsünüz. Romanya'daki tüm oyuncular arasında Biliboc en formda olanı." ifadelerini kullandı.

"AVRUPA'NIN BÜYÜK LİGLERİNDE OYNAR"

Futbolcusunun bulunması zor bazı niteliklere sahip olduğunun altını çizen Rumen teknik adam "Biliboc, topsuzken çok agresif bir oyuncu. Boşluklara saldırıyor. Avrupa'daki büyük liglerinde oynayacak parametrelere sahip." diye konuştu.

"2.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ"

Genç forvetin şu anda 4-5 milyon euro değere sahip olduğunu söyleyen Pancu, bir ay önce Belçika ve Hollanda'dan Biliboc'a 2.5 milyon euroluk bir teklif geldiğini ancak futbolcuyu satmadıklarını belirtti.

Porto 10 milyona polonyali elemanı kaptı
Bu tarz işlerde cesur olmak lazim
Süre alan oynayan genç oyuncu
Kural gereği girmemize gerekecek zaten

Romanya’yı gördüm, görmez olaydım

Geri
Üst Alt