LÖSEV KENT PROJESİ - GSCimbom'dan Destek!

GSCMaster

GSCimbom Webmaster
Yönetici
Administrator
Root Administrator
NASIL BİR HASTANE

Bu hastane çocuklar ve büyükler için insanlığın ölmediği ve insanların ölmeyeceği

bir hastane olacaktır.

Kanserin erken tanı ve tedavisinde; özellikle moleküler genetikteki büyük gelişmeler,

kişiye özgü tedavi seçenekleri ile enfeksiyon kontrolü,

hidroterapi ve uzay cerrahisi gibi modern uygulamalarla tam iyileşme hedeflenecektir.

Çocuk - erişkin, zengin ve fakir ayrımı yapmadan,

hiçbir kısıtlama olmadan, tıbbın tüm olanaklarını kullanarak,

2.jpg

YEŞİL BİNA KONSEPTİ

Yenilenen enerjiden yağmur suyuna, mikropsuz hava santrallerinden steril

oyun odalarına, çiçek seralarından tıbbi atıklarına kadar her şeyin düşünüldüğü,

insana ve çevreye saygılı bir hastane yaratılacaktır.

Binaların yapımında ve iç tasarımda yer alacak bütün malzemelerin kanserojen içermeyen doğal ürünlerden seçilmesine özen

gösterilecektir. Devlet ve özel kuruluşlarca teşvik edildiği

taktirde dünyaya Platin sınıfı Yeşil Bir Hastane hayata geçirilmesi hedeflenmiştir.

3.jpg

DÜNYA STANDARTLARININ ÜZERİNDE BİR HASTANE HAYAL EDİYORUZ

Tıptaki ileri teknoloji (özellikle radyoterapi-görüntüleme, uzay cerrahisi ve kişiye özel kemoterapi) imkanlarının yaygın kullanılacağı, hatasız çalışan, yenilikleri araştıran, insana ve hastasına inanılmaz değer veren, doktor ve sağlık personelinin yer alacağı bu merkezde %100 tam başarı hedeflemektir.

4.jpg

BİR HASTANEDEN DAHA ÖTESİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Hastane ve doktor korkusu yaşamayan, tedavideki yüzlerce ilaç ve kanın acısını hissetmeyen, adeta hastaneden taburcu olmak istemeyen çocuk ve erişkin hastalarımız için hastaneden çok bir oyun evi ve tatil köyü planladık.

5.jpg

ÇOCUK VE ERİŞKİN ONKOLOJİ HASTANESİ

Beyin cerrahisinden psikiyatriye, kardiyolojiden fizik tedavi kliniklerine, yoğun bakımdan acil servis ünitelerine kadar tüm branşların yer aldığı ülkemizin ve Avrupa’nın en gelişmiş Kanser Hastanesi yapımı hedeflenmektedir.

6.jpg

LSV OKULLARI

Tedavileri süren veya bitmiş hastalarımız için çocuk sağlığına ve psikolojisine önem veren, araştıran, sorgulayan, icat çıkaran çocukların ön plana çıkacağı, okuldan daha öte bir eğitim yuvası...

7.jpg

AİLE VE ÖĞRENCİ KONUK EVİ

Yakınları ile özellikle Ankara dışından gelen hastaların tedavileri boyunca hastanenin hemen yanında ve adeta evlerinde gibi konaklayabilecekleri konforlu, sorunları çözülmüş konuk evleri tedavi başarımızı artıracaktır.

8.jpg

LÖSEV 11 YILLIK ÖZEL HASTANE DENEYİMLERİNİ BÜYÜK ÖLÇEKLERE TAŞIMAKTADIR

Türkiye’nin ilk çocuk hematoloji yandal ve Lösante Lösemili Çocuklar Hastanesi’nde 11 yıldır başarıyla görev alan sağlık ordumuz ile ülkemizin hastane ve eğitim alanlarında deneyimli, yaratıcı ve çağdaş proje mimarları, mühendisleri, iç ve peyzaj mimarları ile tıp kökenli danışmanları LÖSEV için biraraya geldiler. Aylarca titizlikle çalışarak her köşesini her çizgisini ayrıntılarıyla tasarladılar, tedavi sürecini planladılar ve bütün dünyaya örnek olabilecek bir proje yarattılar.

9.jpg

HUZURLU BİR ORTAM VE HAYATA SIMSIKI BAĞLANMAK İLAÇLAR KADAR ÖNEMLİDİR

Kocaman yemyeşil bir bahçede papatyaların, gelinciklerin arasında kelebeklerin uçtuğu, çocuklarımızın koştuğu özgür bir hastane ve okul inşa ediyoruz. Trafikten, korna sesinden uzak, tertemiz bol oksijenli bir ortamda tüm hastalıklarımızın ve özellikle yaş almış “gençlerimizin” el ele tutuşup dolaşabilecekleri yağmur ormanları ve gül bahçelerini yaratmayı planlıyoruz. Dedik ya bir hastaneden çok daha ötesini tüm insanlığa kazandırıyoruz.

10.jpg

NASIL BİR OKUL?

Lösemili ve Kanserli çocukların maske taktıkları için dışlanmayacakları, arkadaşlarının bulaşır diye uzaklaşmayacakları, onlara sevgiyle ve anlayışla yaklaşacak öğretmenlerin yer alacağı, geleceğin başarılı sporcularını, bilim insanlarını, doktorlarını, avukatlarını, öğretmenlerini, politikacılarını yetiştirecek, sağlıkla ilgili tüm ayrıntıların düşünüldüğü eşsiz bir eğitim yuvası.

11.jpg

NASIL YAPILACAK, NE KADAR SÜRER?

Duyarlı ve hayırsever kişi ve kuruluşların bağışlarıyla Ankara’da şehir merkezi içinde İncek semtinde Vakfımızın 17.600 metrekarelik sağlık ve eğitim arazisi üzerinde inşa edilecek olan bu hastane ve eğitim kompleksinin inşaatına başlanmış olup, 18 ay sonra açılışı planlanmaktadır. Bugüne kadar desteklerini gördüğümüz TC Sağlık Bakanlığı, Ankara Büyükşehir ve Ankara Gölbaşı Belediyelerinin tüm bürokrasiye örnek olmasını bekliyoruz. Hergün 500 kişiye kanser tanısı konduğu, her yıl bir şehir dolusu sevdiğimizi kaybettiğimiz ülkemizde insan hayatının kurtulabilmesi için bir gün bile gecikme lüksümüz olmadığını herkesin görmesini diliyoruz.

12.jpg

KİMLER DESTEKLER?

Bundan 12 sene öce henüz 1 yıllık adını kimsenin bilmediği bir vakıf iken ve hiç paramız yokken, 2 milyon dolarlık bir hastaneyi açtık. Tam 12 senedir tamamen parasız hizmet vererek olağanüstü başarılara imza attık. Sonrasında Lösemili Çocuklar Ana ve İlköğretim Okullarını açarak, 5 senedir tamamen parasız kolej eğitimi veriyoruz, Lösemili Çocuklar Köyü, Anne Üretim Atölyelerini hizmete geçirerek onbinlerce hastayı aileleri ile birlikte yaşama bağlayan LÖSEV’in bu ölçekteki bir yapıyı da kurarak lösemili çocuklar başta olmak üzere tüm kanser hastalarına dünya standartlarının üzerinde onkoloji hizmeti vereceğine inanıyoruz. Büyük Türk zenginleri ile ulusal ve uluslararası kuruluşların büyük bağışları ve desteklerinin yanısıra hayırsever ve duyarlı herkesin küçük de olsa bağışlarıyla bu projeye katkılarını bekliyoruz. Bugüne kadar lösemili çocuklarımızı yalnız bırakmayan Türk Halkına güveniyor ve tüm benliğimizle bu sorumluluğun altına giriyoruz.

13.jpg

KİMLER KARŞI ÇIKAR?

Bugüne kadar yaşadığımız olaylardan edindiğimiz tecrübelerle işimizin kolay olmadığını, yolumuzun engebesiz, yokuşsuz ve taşsız olmadığını görebiliyoruz. • “Ben yapamadım onlar da yapmasın, mutlaka engellemeliyim” diyebilecek hasta düşüncelerin, • “Projelendirirken bana mı sordunuz, Lösemili çocuklar veya ölüm döşeğindeki kanser hastaları beni ilgilendirmez. Varsa yoksa yokuşa sürmeliyim” diyen dar kafaların, • Düzenini kurmuş, çaresiz insanları para olarak görebilen, “Kanserden nemalanıyordum nereden çıktı bu LÖSEV” diyebilecek kadar insanlıktan uzaklaşmış rantçıların, bu eşsiz projemizi her fırsatta engellemeye çalışacakları kesindir. Ama biz insanlığın ölmediğini gösterecek, haksızlığa karşı çıkacak ve bu insanlık yararına eserimizin yapılmasına destek verecek çoğunluğa inanıyor ve güveniyoruz. Özellikle yoksun kesimleri ve çocukları görmezden gelen rantçı kafalı bu kişi ve kuruluşları hepimiz yakından izlemeli ve mücadele etmeliyiz. Devlet büyüklerimiz, iş insanlarımız, sanatçılarımız, basınımız, sporcularımız başta olmak üzere tüm insanlığın bu çok ulvi ve hayırlı projenin önünü açacaklarına inanıyoruz. 13 Yıl Gibi Kısa Bir Sürede Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Garantisidir En zengin bütçeleri bile tüketen lösemi ve kanser hastalıklarının tedavisi son derece pahalı ve zorluklarla dolu bir süreçtir. Tamamen parasız tedavi ve eğitim olanaklarımızla her şeyin “para para para” olmadığını ve “insanlığın ölmediğini” göstermek istiyoruz. Duyarlı ve hayırsever tüm kişi ve kuruluşların “İnsanlık ölmesin, İnsanlar ölmesin” ülküsüne maddi ve manevi destek vereceklerine, bu eşiz eseri hep birlikte bağışlarla hayata geçireceğimize inanıyoruz. Bizler de lösemili çocuklarımıza ve kanser hastalarımıza hayat vererek, onları yalnız bırakmayacak kişi ve kuruluşları sonsuza kadar yaşatacağız.

14.jpg

Sitemizin sağ üye girişi alanında reklam alnını göreceksiniz. Her zaman ki gibi lösev'e destek olmaya çalışıyoruz. Umarım sizinde yardımlarınızla proje gerçekleşmeye bir adım daha yaklaşır.

Proje Sayfası : https://www.losevkent.com/

GSCimbom Sosyal Medya ve Reklam Servisi

Yoksul bir aileye sahip çıkmak,hasta bir çocuğu iyileştirmek,ağlayan bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir..

Helal , şu an okuyamıyorum ama bir ara okuyup takipçisi olacağım.

Arkadaşlar sitenin bağış sayfasından elinizden geldiğince bağış yapmaya çalışın lütfen. Kanser hastalığı için yeni bi hastane yapılıyor..

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

Söylenecek söz yok. Herkes elinden geldiğince yardımcı olmalı. Bu işin rengi, dili, dini, ırkı olmaz.

Bu konuyu devamli yukarida tutmakta fayda var.

Tapatalk

Ben elimden gelen yardımın yaptım ve yapıyorumda. Tanıdıklarımı zorla veya rica ederek 3406'ya boş sms atmalarını sağlıyorum. Elinden gelen herkez yardıma destek olsun arkadaşlar

Geri
Üst Alt