Lucas Ontivero Transferinde ki Engel Yabancı Sınırı

Ajax'ta 17/18 yasinda Barcelona karsisinda ilk 11de cikiyor adamlar bizde oyle birsey olsa memleketi yakarlar .. o_O

Bizdeki olay "şişiirrrrrrr. daha da şişirrrrrr. patlayana kadar yolu var. "

Gelir Fenere Messi edasıyla gider masör malzemeci gibi sonra. sessiz sedasız.

Birde vurur damgayı " fener görmüş topçu" etiketini... Hooop yıllık 250bin alacakken bir anda "fenerli topçu" etiketi sayesinde 750bin...

Pek bir beklentim yok, tutarsa tutar, olmazsa yollarız.İşin acınacak tarafı, 19 yaşında adı sanı duyulmamış topçuyu bile direk 11 e yazacak kadar kötü durumda olmamız.

Bizdeki olay "şişiirrrrrrr. daha da şişirrrrrr. patlayana kadar yolu var. "

Gelir Fenere Messi edasıyla gider masör malzemeci gibi sonra. sessiz sedasız.

Birde vurur damgayı " fener görmüş topçu" etiketini... Hooop yıllık 250bin alacakken bir anda "fenerli topçu" etiketi sayesinde 750bin...

Bizde Altyapi yok olsa bile insanimizda Egitme kabiliyeti yok + Sabir yok .Futbolcularimizda Calisma hirsi yok . :encouragement: bunlarin oldugu gun biz gercekten futbol'u ogrenmisizdir ..

Türk pasaportuna izin çıkmadı onun geri gönderdik

riera (out) - hajrovic (in)

amrabat (out) - a. telles (in)

dany (out) - e. adili (in)

bruma (out) - mancini'nin istediği stoper (in)

yerli olarak oynayamayacağını duymuştum. adili madem yabancı böyle birşey de yapabiliriz

Bizde Altyapi yok olsa bile insanimizda Egitme kabiliyeti yok + Sabir yok .Futbolcularimizda Calisma hirsi yok . :encouragement: bunlarin oldugu gun biz gercekten futbol'u ogrenmisizdir ..

yahu herşeyi bi kenara bırakalım; şikede adı geçen kulübün başkanı TFF başkanı. gerisini sen düşün.

hesap et ne kadar Türk Futbolunu geliştirmeye uğraşıyoruz.

futbolcumuz daha doğrusu insanımız tembel. kısayoldan köşeyi dönmek için uğraşıyoruz.

hep anlatılmazmı " Almanyada en ilginç dolandırma işlerini Türkler yapıyor" diye...

sigara makinalarına ipli para atma, buzdan jeton yapma vs...

Yabancı engeli falan yok. Amrabat Bruma Dany Riera:::::::::::::::::Telles Hajrovic Stoper Ontivero

yahu herşeyi bi kenara bırakalım; şikede adı geçen kulübün başkanı TFF başkanı. gerisini sen düşün.

hesap et ne kadar Türk Futbolunu geliştirmeye uğraşıyoruz.

futbolcumuz daha doğrusu insanımız tembel. kısayoldan köşeyi dönmek için uğraşıyoruz.

hep anlatılmazmı " Almanyada en ilginç dolandırma işlerini Türkler yapıyor" diye...

sigara makinalarına ipli para atma, buzdan jeton yapma vs...

Dunyanin yuz karasiyiz

riera (out) - hajrovic (in)

amrabat (out) - a. telles (in)

dany (out) - e. adili (in)

bruma (out) - mancini'nin istediği stoper (in)

yerli olarak oynayamayacağını duymuştum. adili madem yabancı böyle birşey de yapabiliriz

Yabancı sınırını Adili gibi bir kapalı kutuya harcamazlar, Ontivero yine denemeye çıktı beğenildi en azından, o gelir herhalde

Floryada yeni Messi doldu

bu kadar Messi yeter

birazda stoper bek falan yetiştirin artık

Yani böyle haber yapmasalardı neden transfer olmadığını anlayamayacak mıydık?

Bu arada ben bazı şeyleri anlayamıyorum. Adı sanı duyulmuş pişmiş topçular alalım, gelen oyuncular koşmuyor, gelen oyuncular yaşlı, ileride star olacak futbolcular niye bulamıyoruz, elin gavuru gidiyor 17-18 yaşındaki oyuncuya 8-10 milyon verip alıyor, parlatıp 20-30 a satıyor, biz bunu niye yapmıyoruz, adı sanı duyulmuş oyuncu alalım ama bu adam iyi olsaydı büyükler alırdı, vs. vs. gibi birbiriyle çelişkili bir sürü ses çıkıyor.

Nasıl bir sarmalın içerisindeyiz?

ERDİN DEMİR en önemli transfer olur Riera gidiyor Telles'e kaldık adam sakatlansa bişey olsa sol kanatta oynayacak hızlı adamımız yok

gercekci olmamiz gerekiyor. Gidip 30m bonsveris verecek degiliz. 10 sene futbol katillerini izleyecek de degiliz. Videoyu izledim ve cok iyi bir kumasi oldugunu dusunuyorum. Bizim durumumuz o kadar vahim ki boyle cocuklari getiremezsen cikis yolu yoktur. Ama artik turk olsunlar.

Geri
Üst Alt