GSC Haber Lucas Torreira: "Benim Sara'ya yardımcı olmam gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1736015298837.png

Lucas Torreira'dan Gabriel Sara'ya: "Hafta içinde ona öğretmemiz gerekiyor (üçlü yapmak konusunda). Gabi çok çalışkan bir insan. Orta sahada çok önemli biri. Benimde ona yardımcı olmam gerekiyor."

Lucas Torreira: "Öncelikle her zaman takım diyorum. Aradan sonra kazanmamız çok önemliydi. Golümün geçersiz olması üzücü. Seriye iyi bir şekilde devam ediyor ve seneye iyi başlamamız bizi motive ediyor."

Lucas Torreira: "Fenerbahçe ile yani ikinci olan takımla ile puan farkını sürdürdüğümüz için mutluyuz."

Lucas Torreira: "Bütün kulvarlarda hedeflerimiz var. Sırası geldiği zaman Avrupa'ya da odaklanacağız. Çünkü Galatasaray, dünya çapında bir kulüp."

Gerçekten ilişki durumumu bu kadar etkiledi yoksa bir denk gelişmi bilmiyorum ama torreira'ya kızamıyorum ben, kredisi yüksek toparlar umarım. yatacak yerin yok devrim bacı.

oda sana futbolu ögretsin biraz

Yeterince olamıyorsun ama son zamanlarda torreira. Performans yükseltmen lazım

Performansının biraz düşüşünün farkında bunu dert etmesi önemli böyle düşünüyorsa yine bildiğimiz performansına dönecektir. Bu tarz karakterler transfer etmemiz lazım işte.

Ulan ben de yardımcı olmalıyım derken bugün bok gibiydim daha iyi olmalıyım manasında sandım 😂

Bu aralar senden pek memnun değiliz. Takım şuan Toreyra yı taşıyor. Çok seviyoruz reisi ama toparlanması lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt