Lucescu: "Türkiye'de başkanlar yabancı oyuncu getiriyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
resized_e126f-27292481wrwqq.jpg

Mircea Lucescu, Türkiye'nin oynayacağı hazırlık maçları öncesinde yine yerli oyuncuların yeteri kadar şans bulamamasından yakındı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İran ile oynanacak hazırlık maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İran maçı öncesi yaşanan sakatlıklara da değinen Rumen teknik adam, "Dünya Kupası'na giden ekiplerle maçlarımız var. Çok motive olmuş ekiplerle karşılaşacağız. Bizim için kolay olmayacak. Zorlu ve sert bir ligi geride bıraktık. Oyuncularımız sakatlıklar yaşadı. 4-5 önemli oyuncumuz kendilerini ameliyat masasında buldular. Genç bir ekiple yola çıktım. Bazı genç oyuncuların kendi kulüplerinde yeteri kadar şans bulamamış olmalarını, önümüzdeki üç maçta telafi etmeye çalışacağız. Emre Mor ve Enes Ünal'ın sakatlıkları ise şanssızlığımız oldu. O yüzden aramızda değiller." dedi.

"Kaybetmekten nefret eden bir ekip kurmak istiyorum"
Lucescu, Milli Takım'a yerleştirmek istediği oyun anlayışından da söz ederken, "Oyunu domine eden ekiplerin maçları kazandığını görüyoruz. Karadağ ve İrlanda maçlarına baktığımızda bizim de oyun anlayışımızın bu yöne evrildiğini gördük. Türk oyuncuların gerçek kalitelerini sahada göstermelerini istiyorum. Çok teknik oyuncularımız var. Kaybetmekten nefret eden bir ekip kurmak istiyorum. Bu karakteri aşılamak istiyorum. Gelecek 6-7 senenin takımını kurmak istiyorum. Önümüzdeki üç maç da bu sürecin temeli olmalı." ifadelerini kullandı.

Federasyon'a maç teklifi!
Lucescu, yerli oyuncuların kulüplerinde yeteri kadar şans bulamadığını da yinelerken, şöyle devam etti: "Düşünebiliyor musunuz, ilk dört İstanbul kulübünün 3-4 tane oyuncusu Milli Takım'da. Bir gün Federasyon'a veya kulüplere, Türk oyuncularla yabancıların bir maç yapması yönünde teklif yapacağım. Ben bütün bilgimi, tecrübemi, becerilerimi genç oyunculara aktarmaya çalışıyorum. Oyunculara sorsanız, burada bana tahammül etmek pek kolay değil. Ben, 21 yaşındaki oyuncuları 30 yaşındakilerin tecrübesine çekmeye çalışıyorum. Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırırken, dönemin Milli Takım antrenörüyle çok iyi ilişkiler içindeydim. Benim sorumluluğum her zaman Milli Takım'a oyuncu hazırlamak olmuştur. Nerede olursam olayım... Türkiye'de başkanlar yabancı oyuncu getiriyor. Antrenörler de onları oynatmak zorunda oluyor doğal olarak. Ne yapabilirler ki? Milli Takım açısından bakarsanız, Türk Milli Takımı ne yazık ki kaybetti."

Umut Bozok açıklaması

Deneyimli teknik adam, Fransa Ligue 2'de gol kralı olan Umut Bozok'u kadroya almamasıyla ilgili ise şöyle konuştu: "Umut Bozok'u birçok kez seyrettim. Milli Takım için henüz hazır değil, zamana ihtiyacı var. Milli Takım'ı istemek, hak etmek lazım. U21'i reddettiğini unutmayın. Hangi oyuncu olursa olsun, bu formayı sevmeli."

Goal

Sanane beğenmiyorsan çek git proje hocası seni

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tez zamanda emekli olman dileğiyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu köpek mesela Bjk nın başında olsa idi şuan yabancı kuralı devam etmeli sınırlamanın sonuna kadar karşısındayız diye açıklama yapardı.Yanar döner bunak hem yerli oyuncu bulamamaktan şikayetçisin, 20 yaşında gelecek vadeden umutu kadroya almıyorsun.35 yaşındaki kazma Bulutu çağırıyorsun.

birincisi lan madem yerli konusu içine işlemiş istifa et o zaman yerli bi td çalıştırmalı de milli takımı

ikincisi ukraynadada bu açıklamaları yaptınmı acaba brezilyalılarla oynuıyodun tabi niye shaktharda ukraynalı oyuncu yetiştirmedin brezilyalılarla oynamak yerine,ukrayna nal topladı turnuvalarda

bi diğer noktada yerli yabancı maçı

yabancıların kazanacağını biliyo kendide,ulan zaten bizde bu yüzden yabancı sınırı kalksın diyoruz,annemizin liginde herkes aynı seviyede oynadığı için kör topal gideriz ama avrupada napacaz realle barcayla bayernle

yani istiyoki bayern,real maçlarına ahmet-semih tandemiyle,jem-bilal orta sahasıyla,umut-eren forvetiyle çıkalım

bu adam şuanki yerlileri 2000deki geniş ve kaliteli zannediyo ve kulüplerde yabancı oyuncu yüzünden oynatılmadıklarını sanıyo birinin buna bu durumu anlatması lazım

hatta biz resmi siteden okkkalı bir şekilde geçirmeliyiz buna,tffye ve yayıncı kuruluşuda yanımıza almalıyız sınır gelirse kalite düşer diye

valla ben artık atletico deplasmanına jemlerle sabrilerle koraylarla bilallerle yasinlerle umutlarla çıkmak istemiyorum

ha iyi yerliler olur kaliteli düzgün o zaman çıkarız zaten 2000deki gibi

Bu ülkede altyapıya önem verilmiyor. Altyapıda torpil var, gençlere yeterli eğitim ve özgüven aşılanmıyor. Kısacası burda panda yok, develer çok Luce.

Sampiyon olduk ya, yine basladi bu serefsiz yabanci siniri diye.

Kes artık lan, bir de seninle mi uğraşacağız? Çok da fifi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dede zaten kovulacaksın ya da bırakıp gideceksin; sal da keyifli keyifli kaliteli topçu izleyelim. Uykumu getiren milli maçlar yüzünden takımımda Tarık Çamdal, Veysel Sarı ve daha nicelerini izlemek istemiyorum ben.

Bu şizoyu milli takıma çaktığı için ali başkanımı tekrar kutlarım.

Ya ben senin gelmişini geçmişini seveyim.
Sezon başı Gs iyi = yabancı kuralı mesleesi
Aralarda rakipler yakalayınca hatta geçince bir tek kişinin sesi çıkmıyor.
Sampiyon olunca gene yabancı sorgulamasi

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerli topçu fışkırtta oynatalım.

Geri
Üst Alt