Lukas Lerager: "Galatasaray 1 puanı hak etmedi. Maç boyunca hiçbir b*k yapamadılar"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
20230922_180705.jpg

Kopenhag futbolcusu Lukas Lerager: "Galatasaray 1 puanı hak etmedi. Maç boyunca hiçbir b*k yapamadılar. Üst direğe giden şut vardı sadece. Ne yapacaklarını bilemediler.

Oynamaya, hücum etmeye çalıştılar ama savunmamızı nasıl geçeceklerini bilemediler." (bold.dk)

2. maçta şunu yapacak topçuya ihtiyaç var:
Screen_Shot_2020-10-05_at_11.51.58_AM.png

Niye bu kadar sinirlendiniz beyler

Günlerdir forum da ayni sekilde ve ayni uslup la yazanlar var

Bunlar öndeyken berabere bittiği için kaldiramadilar skoru her geçen gün daha iyiye gidecez takım oyunu da geliştirmemiz lazım o zaman görürüm Kopenhaglilari

Tamam da Arda biz futbolcu değiliz ;D

Ben bunca sene futbolu takip ediyorum bu kadar pis ağızlı herife sahip bir takım daha görmedim Avrupa'da. Sana normal mi geliyor bu açıklamalar?

Tamam da Arda biz futbolcu değiliz ;D

Ben bunca sene futbolu takip ediyorum bu kadar pis ağızlı herife sahip bir takım daha görmedim Avrupa'da. Sana normal mi geliyor bu açıklamalar?

Ironiydi ustad

Tabiki tahrik iceren sacma sapan aciklamalar bunlar

Benim deginmek istedigim konu günlerdir bu sekilde ayni uslup la forum da yazanlar var

Hayır Kopenhag'ın goller dışında pozisyonu yok ama bizim maçta 6 tane falan net pozisyonumuz var ama sanki Molde maçı gibi bir maç olmuş gibi yorumlar. Kopenhag oynamışta biz hiç bir şey yapmamışız gibi.

Geri
Üst Alt