maç oynandığı sırada anonsçunun bağırması 440 bin tl'ye mal oluyor

ah okan hocam ah. şu maça adam gibi hazırlayamadın takımı. izin izin izin...

olayi, batagov, muci yokluğunda, 50 yaşındaki nwakaeme, memeli ozan tufan ile oynayan adamlara diş geçiremedin.

adam gibi oynasak, anonsçunun o mikrofonu bir yerine kaçardı.

bunlara sahada vurup vurup geçeceksin. başka çözüm yolu yok.

ifb macinda 1 dk susturmayalim bizim anonscuyu

gerektiginde sövsün

parasını veririz neyse

its macinin fragmanini deneriz

kupa maçında açalım 90 dakika hacıosmana ana avrat küfür dinletelim o zaman bakalım ne olacak.

kamsilerden fazla para cezası almışız. resmen komedi.
hocamız halen teşekkür ediyor haciosman’a.
bu arada birçok kombine sahibi taraftarımız bu haftaki maça gitmeyecekmiş derbide cezalı olmamak için. haklılar ama kocaeli maçı zora girebilir.

anonsçu maç ortasında nasıl müdahale edebiliyor ya böyle gerzeklik mi olur direkt seyircisiz oynama, yüksek para cezası gibi yasaklar olmalı. bütün derbilerin boku çıkar artık.

bence bizim cezayi sisirip sisirip trabzonla fenerin cezalari bizden cikariyorlar onlarada "odemeyin knka hallediyoruz" mektubu yolluyorlardir

Fener macinda versin Gsyiad 440 bin , 90dk ana avrat bagirsin anonscumuz

400 bini ben vereyim öyle oluyorsa. Her atakta götün yırtılmış gibi böğürüp, kaleci her topu aldığında ortalığı yıkıp rakibi bozmanın bedeli 440 bin tl ise her hafta yaparsın bunu

Bu trabzon kadar adi bir takım yok.
O stadtaki anonsçu denen ibneye aklıma geldikçe küfrediyorum.
İlk defa böyle bir o.ç’luğu gördüm.
Götünüz yiyorsa bunu bir Fener maçında yapın da görelim.

Bu maçı hem az az izledim hemde sessizdeydi ,maç içinde ne yaptı lan bu hıyar
İspanyada genelde marş başlatır anonsçular ,o bile çekilmez oluyor malın biri megefonla rerera falan diye başlaması gibi

Fb maçında anonsçu maç başından sonuna kadar fenere sövsün o zaman

ah okan hocam ah. şu maça adam gibi hazırlayamadın takımı. izin izin izin...

olayi, batagov, muci yokluğunda, 50 yaşındaki nwakaeme, memeli ozan tufan ile oynayan adamlara diş geçiremedin.

adam gibi oynasak, anonsçunun o mikrofonu bir yerine kaçardı.

bunlara sahada vurup vurup geçeceksin. başka çözüm yolu yok.

Icardi oynadı renktaş tek açıklaması bu. Oynadığı her maç berbat bir haldeyiz, diğer sorunlara gelemiyoruz bile.

Geri
Üst Alt