Man City'e Büyük Şok!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
W1d1faQ.jpg

Manchester City'nin Fransız yıldızı Samir Nasri, resmi Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada sahalardan 8 hafta uzak kalacağını açıkladı. Bu durumda Nasri, Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçlarını, Premier League'de de Tottenham, Chelsea gibi önemli sınavlarını kaçırmış olacak. 26 yaşındaki milli oyuncu Manchester City'nin 0-2 kazandığı Newcastle deplasmanında Newcastle'lı oyuncu Mbiwa'nın yaptığı bilinçli ve sert müdahale sonrası yerde kalmıştı.

GSC Haber

M'Biwa insanlik dısı bi hareket yapmisti. Kirmizi kart alip en az 4-5 hafta ceza almaliydi.

N5

City iyi takım oldu barça yı eleyecekler bence.. Toplama takım hüviyetinden çıktılar sanki..

Nasri yoksa Silva var,Milner var,Navas var var da var.Barca elenecek.

Nasri yoksa Silva var,Milner var,Navas var var da var.Barca elenecek.

Barcelona'da nal toplamıyor herhalde. City'nin defansı da kötü cidden bu sene. Plzen ve CSKA'dan bile 2'şer gol yediler Etihad'da. Hücum ne kadar geliştiyse savunma da bir o kadar geriye gitti. Hele deplasmanlarda yenilen saçma goller kabus gibi. City çok gol yer Barcelona'dan ama çokta atacağını düşünüyorum. Maçlar bittiğinde çok yüksek haneli skorlar görülebilir. Bir taraf 2 maçın toplamında 8-9 gole ulaşabilir hatta.

Pellegrini ile Nasri bir başka oynuyordu. City için kötü olmuş.

Barcelona'da nal toplamıyor herhalde. City'nin defansı da kötü cidden bu sene. Plzen ve CSKA'dan bile 2'şer gol yediler Etihad'da. Hücum ne kadar geliştiyse savunma da bir o kadar geriye gitti. Hele deplasmanlarda yenilen saçma goller kabus gibi. City çok gol yer Barcelona'dan ama çokta atacağını düşünüyorum. Maçlar bittiğinde çok yüksek haneli skorlar görülebilir. Bir taraf 2 maçın toplamında 8-9 gole ulaşabilir hatta.

Barca bu sene de iyi top oynamıyor bence.Bu sene CL'de ilk zorlu defa zorlu bir rakiple karşılaşacak.Ligde de ATM ve RM maçları var.

City için en büyük şok Yaya Toure'nin sakatlanmasıdır gerisi hikaye.

Barca bu sene de iyi top oynamıyor bence.Bu sene CL'de ilk zorlu defa zorlu bir rakiple karşılaşacak.Ligde de ATM ve RM maçları var.

City'de henüz daha tam olarak ligdeki performansını CL'de gösteremiyor. Lige göre biraz daha geride oldukları kesin. Hem 1-3'lük Bayern mağlubiyetini unutma. Bende o maçtan önce epey umutluydum sonrası iyi olmadı. Bu tür büyük devler ne olursa olsun tecrübeleriyle bile ezip geçebilecek takımlar. City'ninse bu derecede ilk tecrübelerinden biri. Şahsen ben City'nin henüz daha Barcelona, Real Madrid, Bayern gibi takımları eleyecek tecrübede ve hazırlıkta olmadığını düşünüyorum. Gücü var ama tecrübesi yok.

City'de henüz daha tam olarak ligdeki performansını CL'de gösteremiyor. Lige göre biraz daha geride oldukları kesin. Hem 1-3'lük Bayern mağlubiyetini unutma. Bende o maçtan önce epey umutluydum sonrası iyi olmadı. Bu tür büyük devler ne olursa olsun tecrübeleriyle bile ezip geçebilecek takımlar. City'ninse bu derecede ilk tecrübelerinden biri. Şahsen ben City'nin henüz daha Barcelona, Real Madrid, Bayern gibi takımları eleyecek tecrübede ve hazırlıkta olmadığını düşünüyorum. Gücü var ama tecrübesi yok.

Takım olarak belki bu seviyeleri oynamamış olabilirler ama tek tek oyuncu olarak baktığımız zaman bu seviyeleri çok rahat oynayabilecek oyuncular.Agüero'nun mesela belki hiç CL'de bu kadar çıkmadı ama sıkıntı yaşayabilme ihtimali var mı sence:tiphat:

üzülmeyin beyler, size nasri'yi unutturacak bir öneri yapıyoruz:

13666_186x236.jpg

Nasri büyük eksik yalnız. Ciddi anlamda etkileyebilir. Özellikle Pellegrini'yle beraber büyük fark yaratmıştı.

Mancini'yle gruptan çıkamadı Manchester City. 2 sezon üst üste hem de.

Mancini dandik hoca mı demek istiyorsun:)

Geri
Üst Alt