Manchester United, Arda ve Sneijder İçin Düğmeye Bastı!

Eğer futbolcu istiyorsa ve uygun teklif varsa değerlendirilmeli.Bu futbolcu satmaya çok aşırı tepki veriliyor.Burak'ta bu tepkilerden korkulduğu için satılmadı.Yerine doğru isimler transfer edildiği sürece karşı değilim.

tapatalk

Vangaal ile sini arası bozuk degil mi?

Tapatalk

Burak'a kim 15m€ teklif etmiş ya? Palavra onlar. 15m€ teklif etseler Burak niye pinti Lazio ile bütün yaz boyunca flört etsin? Şişirme haber onlar.

Sneijder'e 15m€ versinler, bak bakalım başkan satıyor mu satmıyor mu? :)

Satmaması gerekir. Orada hemfikirim seninle. Ama o parayı gördüğü an başkanın satmayacağı adam yoktur. Belki Muslera için biraz fazla bir miktar bekleyebilir. Onun dışında kim olursa olsun gözünü kırpmadan satar.

Benim bildiğim Burak'a gelen teklif 48 ay taksitle 10 M € .Arda da aynı hatayı yapmıştık başkan en doğrusunu yaptı satmayarak.Cash gelmedikten sonra o paranın kıymeti kalmıyor

amk gazetesi ilk cıktıgında iyiydi bilgier sağlamdı hatta ilk transfer haberlerini onlar veriyodu

gökmen haluk gitti hep sallamaya başladılar

Hiç inandırıcı gelmiyor ama keşke Sneijder-Valencia takası olsa böylece 4-3-3 sistemine geçeriz ve Bruma-Valencia gibi iki tane fişeğimiz olur.Bildiğim kadarıyla dünyanın en hızlı futbolcusu Valencia'ydı.Sneijder'İ sevsekte onun yüzünden düzgün sistem yapamıyoruz. Ancak ben bu habere inanmıyorum zira Mata ve Kagawa gibi isimler var zaten

Benim bildiğim Burak'a gelen teklif 48 ay taksitle 10 M € .Arda da aynı hatayı yapmıştık başkan en doğrusunu yaptı satmayarak.Cash gelmedikten sonra o paranın kıymeti kalmıyor

Ben 7-8m€ / 48 ay diye biliyorum. Hatta ilk taksitinin de geçikmeli ödenmesi mi, 2. 6 ay'da ödenmedi mi tam bilmiyorum onun gibi bir durum da varmış duyduğum kadarıyla.

O yüzden reddetmişiz zaten.

Komik haber. Adamların önce Teknik Direktöre ihtiyaçları var :)

Hiç inandırıcı gelmiyor ama keşke Sneijder-Valencia takası olsa böylece 4-3-3 sistemine geçeriz ve Bruma-Valencia gibi iki tane fişeğimiz olur.Bildiğim kadarıyla dünyanın en hızlı futbolcusu Valencia'ydı.Sneijder'İ sevsekte onun yüzünden düzgün sistem yapamıyoruz. Ancak ben bu habere inanmıyorum zira Mata ve Kagawa gibi isimler var zaten

terim'in saçmalıkları bunlar sneijder olmasa nasıl olacaktı sistem. sorun sneijder telles ve melo dışında ki çöplerde. yeri doldurulamayacak tek futbolcu aynı zamanda.

terim'in saçmalıkları bunlar sneijder olmasa nasıl olacaktı sistem. sorun sneijder telles ve melo dışında ki çöplerde. yeri doldurulamayacak tek futbolcu aynı zamanda.

Doğrdur zaten Sneijder'e laf atan yok ama artık üst düzey takımlar 10numara sistemini bitirdi. Orta sahayı güçlü tutup hızlı kanatlarla gol arıyorlar.Elimizde Bruma var birde Valencia gelse kanatlar otoban olur.

Doğrdur zaten Sneijder'e laf atan yok ama artık üst düzey takımlar 10numara sistemini bitirdi. Orta sahayı güçlü tutup hızlı kanatlarla gol arıyorlar.Elimizde Bruma var birde Valencia gelse kanatlar otoban olur.

sneijder klasik 10 numara değil. dediğin gibi işleyen bir sistem için pas organizasyonunu düzenleyecek bir oyuncu da gerekli. sneijder de bu konuda en iyilerden 2 kaliteli kanat ve bitirici teknik forvet ile büyük iş yapar. aksi durumda burak selçuk paslaşmalarını izleriz 90 dk kanatlar ne kadar kaliteli olsa da.

Bence sneijderi dünya kupasindan sonra satmaliyiz ben sene başında demiştim bu yıl sneijderin yılı olacak diye çünkü dünya kupası var ve formunu yüksek tutmak zorundaydi ve sneijder bu sene iyi bir performans sergiledi ama artık bundan sonraki yıllarda aynı performansı goremeyiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt