Manchester United, Matheus Cunha'yı Kadrosuna Kattı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1747656827146.webp

Manchester United, Matheus Cunha'yı kadrosuna katmak üzere.

25 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, kişisel şartlarda anlaşmanın neredeyse tamamlandığı projeyi kabul etti.

Bonservis bedeli 73 milyon euro.

(Fabrizio Romano)

İngiltere dışından gelen oyunculara ödenen yüksek bonservislerden çok canı yandı İngiliz kulüplerinin. Uyum sorunu çok yaygınlaştı. O yüzden normal karşılarım bu transferi. Antony örneği taze.

hojlund'u 1 sene kiralık versinler osimhen kalmazsa. CL de oynar işte

73 mio € paraya gel.

Biz BAY için kim verecek 30 diyoruz da şu piyasada peynir ekmek gibi verirler 30'ları.

Futbol endüstrisi başka seviyelere çıkıyıor...

Yine üst düzey adamlar yerine vasat heriflerin peşine düşüp farklı bir şey olmasını beklemeye devam ediyorlar

Bir sezonluk 16 gollük bir patlama ama 70 milyon euro bonservis elde ediliyor. Ben adini ilk kez duyuyorum

Fabrizio anlaşma tamam dedi.

Amorim kalırsa bu heriften ne kadar beslenecek merak ediyorum. Çok deli bonservis ödediler.

Bu manu kolay kolay belini dogrultamaz gibi ,fernandes harici 1 tane winner adamları yok

Paralara bak ya.

Ama klüp ingiliz olunca fiyatlar da yüksek oluyor haliyle. MANU bir oyuncunu isteyince 3-5 istemek abes oluyor.

Dunyanin en avanak camiasi yine avanaklik yapmadan duramamış

Olum bu parayi buna vereceginize gidin kloppun kapisinda yatin ona akitin parayi size bir tane bile transfer yaptirmadan sampiyonluk getirir

Allahin esoglubeskulaklari

Bu adam daha kariyerinde 10 gol ve üstünü sadece 2 sezon atabilmis

hayırsız olsun bin beter ol manu.

Ailemize hoşgeşdin aslanım o sene bu sene olacak inşallah

Geri
Üst Alt