Manchester United, Mourinho'yu Kovdu

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
1545128183248.webp

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da deprem! Kırmızı-Şeytanlar'da Portekizli menajer Jose Mourinho ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada sezon sonuna kadar geçici bir menajerle yola devam edileceği belirtildi.

Yollar ayrılmamış, yol verilmiş.

Yol verilmek istenirken yol alınmış.

"Mourinho'nun Görevine Son Verildi" diye bir konu hazırladım. Yayına sokmadan önce konuyu açan var mı diye son kez kontrol edeyim dedim "Mourinho Kovuldu" şeklinde konuyu sen açmışsın.

Tarz meselesi işte. Biri kibarca yazar ötekisi rencide eder.

Tudor gelsin uçurur bu takımı uçurur.

sent via GSC

kral bize gelecek bir gun, bundan eminim.

"Mourinho'nun Görevine Son Verildi" diye bir konu hazırladım. Yayına sokmadan önce konuyu açan var mı diye son kez kontrol edeyim dedim "Mourinho Kovuldu" şeklinde konuyu sen açmışsın.

Tarz meselesi işte. Biri kibarca yazar ötekisi rencide eder.
Kovulmuş ama hakkaten uzlaşmasız şekilde göndermişler.

geç bile kalındı. cağnım manu ne hallere düştü.

Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendi Hazretleri mayis ayinda baskanligi devralip Ftor beyi bir kez daha idmandan tepikledikten sonra yeni tdmiz olacaktir. Kovulmasi gelecek sezonun kadrosunu kurma calismalarina erkenden baslamasi acisindan son derece yerinde oldu. HO.

Tazminati dudak ucuklatan cinsten diyorlardi, yanlis hatirlamiyor isem 20 milyon üzeri.

Ali Koç şimdi kahrolmuştur. Sahip olduğu vizyon ile Fenerbahçe'nin başında hayal etmiştir bence.

Manchester United has announced that Jose Mourinho has left the Club. We would like to thank him for his work during his time at Manchester United and wish him success in the future.

bir daha büyük takım yüzü zor görür.tahminim ya porto'nun yada portekiz milli takımının başına geçmeyi deneyecektir.

Inter sezon sonu kapabilir.

madrid kariyeri sonrası kendisine düzgün bir yol çizemedi. guardiola gibi garantici adım atmalıydı

mourinho dersine guardiola kadar iyi çalışmamış

Geri
Üst Alt