Manchester United, Wout Weghorst'u Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1673643817268.png

Manchester United, Wout Weghorst'u sezon sonuna kadar Burnley'den kiraladığını açıkladı.

Weghorst: “United'ın Erik ten Hag yönetimindeki ilerlemesini gördüm. Önümüzdeki aylarda ne olursa olsun, burada olduğum sürece kulübe elimden gelenin en iyisini vereceğime söz verebilirim” dedi.

- Burnley, Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin avro ödedi. (AA Spor)

Hollandali olmasa bu Ten Hag keli bunu istemezdi

İyi oyuncu ama United seviyesinde mi? Sonuçta Burnley'den Beşiktaşa kiralanan bir adam

qrjantin maçında sonradan girip 2 top önüne düşmese burda olmayacaktı, hayat...

Ezerler bunu eplde. Bu seviyeyi kaldıramaz.

Koskoca Manu kimlere kaldı. Sir ölmeden mezara girdi. Manu ulan bu weghorst’la falan olacak iş mi bu ?

Lan adam bugün Konya'da hurma şekeri filan tadacakken manu'yla city maçı kadrosunda olacak muhtemelen.

İşte futbol.

Evlatçı Ten Hag.

Manchester United Menajeri Ten Hag, vatandaşını takıma katma hamlesinden bahsederken Viaplay'e şunları söyledi

"Bence Wout, Burnley dışında gittiği her kulüpte herkesi şaşırttı, ama bu sadece çok kısa bir dönemdi. Kariyeri boyunca onu uzun zamandır takip ediyorum.

"Onu 16 yaşından beri tanıyorum ve gittiği her yerde iyi işler başardı. Evet, tabii ki gözlemlediğim bir oyuncu.

"Bir şeyler yapabileceğini veya bir bizi güçlendirebileceğini her kulüpte gösterdi. İnanılmaz bir zihniyeti var. Savunmada bile bir takıma değer katabilir."

kötü adam değil bence forma şansı bulursa kendini aşabilitesi var

Ben satin aldilar sandim. Galiba toplam 6 milyonu filan gomduler. Maasla beraber 8 milyonu bulmustur

İsmi ne olursa olsun, ki weghorst yahu bu, adamlar elindeki kiralık topçuyu kiraladı. Tjk'mın büyüklüğü çok başka.

Geri
Üst Alt