Mancini: "Bu City benim eserim"

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
MANCINIR_7V2R7.JPG

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, Manchester City’yi kendisinin yarattığını iddia etti

Geçtiğimiz Haziran ayında Galatasaray’dan ayrılan Roberto Mancini, eski takımı Manchester City’nin başarısına sahip çıktı. 2009-13 arası çalıştırdığı City’ye bir Premier Lig şampiyonluğu ve bir Federasyon Kupası kazandıran İtalyan teknik adam, mavi-beyazlı ekibi kendisinin yarattığını öne sürdü.

Mancini, “Manchester City’yi beş yıl önce ben inşa etmeye başladım. Şu ana kadar iki lig şampiyonluğu kazandı. Benim dönemimden dokuz oyuncu hala kadroda. Bundan ötürü mutluyum. 4-5 yılda güçlü bir takım oluşturmak kolay değil.” dedi.

İtalyan teknik adam, “Bayern Münih, Real Madrid ve Barcelona gibi büyük takımların başarıları son 50 yıla dayanıyor. Buna karşın sizin aşama kaydetmek için zamana ihtiyacınız var. Ama Manchester City’yi çok kısa sürede büyük takımlar arasına sokmayı başardık.” diye konuştu.

49 yaşındaki deneyimli teknik adam, “Bundesliga’yı beğeniyorum. Lig son beş yılda çok gelişti. İyi oyuncular, iyi takımlar ve iyi teknik direktörler var” diyerek Alman Ligi’nde çalışmaya yeşil ışık yaktı.

almanyada ancak bayernda calisa bilirsin ki onlar pepile memnun. diger takimlar biraz aptal olmalidir yada cok zengin.

doğru demiş aşkısı:hat:

600 Milyon dollar mi harcanmisti o dönemde, 500 mü ? City investorlar sayesinde büyük olmus bir kulüptür. Önce japon, sonra daha da büyük para yatiran araplar...

Bu City ile seninki arasında en ufak bir benzerlik yok. Senden sonra iplerinden boşalmış boğa gibi gol atmaya başladı adamlar.

Ha bu oyuncuların bir araya gelmesinden bahsediyorsan, bu City senin mi yoksa Şeyh'in mi eseri tartışılır.

Bu City ile seninki arasında en ufak bir benzerlik yok. Senden sonra iplerinden boşalmış boğa gibi gol atmaya başladı adamlar.

Ha bu oyuncuların bir araya gelmesinden bahsediyorsan, bu City senin mi yoksa Şeyh'in mi eseri tartışılır.

Benim hatırladığım ligte en çok gol atıp en az gol yiyen takim city idi şampiyonluk senesinde :)

...

Son düzenleme:
Doğru söylemiş.

Bu City'i ayağa kaldıran Mancini'dir.

Her şey parayla olmuyor hoca faktörü de çok önemli.

Sen varken o kadar yıldıza rağmen futbola ihanet ediyordunuz.

Mancini hoca'mız yine doğru konuşmuş. <3

Simdi Mancini adam takimi aldi bilinmedik Manchester City'i getirdi sampiyon yapti.Everton mesela senelerdir ligdeler ama sampiyonluk goremiyorum.Mancini takimi Premier Ligde sampiyon yapmis.Premier ligde kolay mi sampiyon olmak.Mancininin eseridir ManCity.

Geri
Üst Alt