Mancini ile Yollar Ayrılmalı mı?

9 milyon euro tazminatina nasil tamam demiş bunlar. onu çözemedim.. sonunu hiçmi düşünmediniz. herif resmen sabote ediyor. rezil oynayanlari oyunda tutuyor. maç 2-0 oluyor oyuncu degiştiriyor. haplaniyor herhalde. 1.yari dönemde bişey demedim. bir anda hiç bişey degişmez. transferler yaptirdin onlarida oynatmiyorsun. şu selçugun rezil oyunu nasil görülmez forvetlerimiz zaten anormal. ama herif hep ligin en az gol yiyen defansiyla oynadi durmadan. ben iyi olmadigindan degil. hain oldugundan dolayi gitsin diyorum.

sorun takımın kötü oynaması değil. sorun şu ki, mancini hakedene forma vermiyor bu büyük bir sorun. kötü oynayanlar oynuyor, iyi oynayanlar çıkıyor (bunun çok örneği var, mesela hayronun iyi oynadığı 2 maçtada oyundan çıkarılması, kötü umutun, selçukun, burakın, ceyhun sürekli oynaması gibi). oyuncularına adil davranmıyor (herkes açık ve net görüyor, en son örneği umutun berke vermediği pas dolayısıyla umutu değil berki cezalandırması). sahaya sürekli yanlış kadro çıkarıyor, her maç farklı kadro çıkarıyor, kadro istikrarı yok. hangi futbolcuların galatasaraya uygun olduğunu bilmiyor, kimsenin sözünü dinlemiyor. yeni transferleri takıma monte edemedi hala umut, ceyhun gibi berbat oyuncuları sürekli oynatıyor. veyseli oryaya koysan ceyhundan kötü mü oynar? yada hayro, ontivero umutdan dahamı yetersiz?. vs vs. Mancininin savunulacak hiçbir tarafı yok. ha pardon unutmuşum boynuna doladığı atkısı ve elbisesi çok güzel:)

Bi daha Florya´ya girmesi bile skandal olur.

Ama cok dedik. BU sezonu Türk hocayla idare edin dedik, takmadi Baskan.

Öyle bir sözlesme yapti ki, cik simdi isin icinden.

Mancini'yi başımıza bela eden Bülent Tulun'du

Şimdi hangi lüks restoranda hangi hocayla şaraplarını yudumlayıp pazarlık yapıyor Ü.Aysal bilir

Artık adım gibi eminim ki bu tulun denen Brütüs bu takımın perde arkası başkanı

*Hayır, gelecek sene de şans verilmeli.

Bu oyu vermez olaydım, güven artık %0.

uğur melekenin bu günkü yazısı her şeyi net bir şekilde anlatıyor.

Açık net bir şekilde başarısızdır, hatta başarısız kelimesi tam olarak yetmiyor.Şu kadro ile en azından 2. olması lazımdı, fakat görünen 4. bile zor.

Geri
Üst Alt