Manu'dan 3 Oyuncuya Servet!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
messi-celebration-nigeria.jpg

Manchester United, Angel Di Maria, Marcos Rojo ve Daley Blind için 80 milyon sterlin para ayırdı. Louis van Gaal bu futbolcuların en az ikisini takımda istiyor.

---

Manchester United set to splash £80million on Angel di Maria, Marcos Rojo and Daley Blind as Louis van Gaal seeks title challenge

Manchester United poised to spend £80m to become title contenders

Van Gaal interested in £50m Di Maria, as well as Rojo and Blind

Ed Woodward at UEFA Super Cup to discuss Di Maria deal with Real Madrid

Rojo refused to train with Sporting Lisbon on Tuesday as he seeks move

£15m-rated Blind hoping to link up with Van Gaal again after World Cup

Marouane Fellaini will be given a chance to stake a claim at Old Trafford

Daily Mail

GSCHaber-Dış Basın

GSC Olarak Allaha Şükür Çok büyüdük,Haberleri 1.elden alıyoruz ileride direkt menajerlerden alacağız . :ka19:

Al+Pacino+Godfather.jpg

Real , DiMaria'yı satmakla çok büyük hata yapacak

Geçen sezonun en iyisiydi Modric'le birlikte..

Daley ve Rojo biraz abartılıyor.

Bu arada LvG hangi format ile oynamak istiyor anlayamadım. Kadro dengesini korumak icin 3-5-2 dusunuyordu, Di Maria gelse nerde oynatmayi dusunuyor. Tekrar 4-2-3-1/433'ye dönmek gerek ozaman.

Dun maci izlerken Di Maria bari Manchester'a gitsin demistim, cok iyi transfer olur.

Rojo ile Blind cok gerekli oyuncular degiller, makul olani alinabilir belki.

$

Rojo Arjantin de açık ara fark yarattı defansta.Brezilya dan beklenen T.Silva ve David Luiz in yaratamadığı etkiyi Rojo Arjantinde yapmıştır.Di Maria transferi yılın transferi olur Real de hayatının hatasını yapar.Blind orta seviye bir transfer olur Manu için.

Di Maria yilin en iyi transferi olur.. Blind bence overrated hic begsnmiyorum ayrıca rojo genelde sol bek oynadı bunlar zaten luke shawa bir ton para verdi hala ne sol beki... Manuya di Maria stoper ve iyi bir sağ bek lazim.. Smalling falan oynadi gecen yil sağda ...

Geri
Üst Alt