- 18 Mayıs 2011
- 54.494
- 58.691
- 4.613
Marsilya, Bayern Münih forması giyen Sacha Boey'u kiralamak istiyor. [L'Equipe]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacak pek bişeyi yoktu orda tamam geliyorum dese kulübünde nasıl karşılanacak abi adam orda ekmek yiyor şuanda ve kariyer hedefi var. Doğru bi mantık değil buBayern kampındayken bir taraftarımız imza isteyip come to Galatasaray dediğinde kafasıyla hayır demişti. O gün bitti kendisi benim için. Yalvarıp ayaklarıma kapansa dönmek istiyorum diye yine de olmaz.
Herhangi bir cevap vermesine gerek yoktu. Tebessüm edip geçebilirdi. Bayern Münih'in ''sen G.saray'lı taraftara nasıl gülümsersin'' deyip Boey'i kovacağını hiç sanmıyorum. Çoluk çocuk yönetmiyorsa tabi.Yapacak pek bişeyi yoktu orda tamam geliyorum dese kulübünde nasıl karşılanacak abi adam orda ekmek yiyor şuanda ve kariyer hedefi var. Doğru bi mantık değil bu
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pfff böyle şeylere takılmak çok mantıklı gelmiyor bana. Neyse iyi forumlar.Herhangi bir cevap vermesine gerek yoktu. Tebessüm edip geçebilirdi. Bayern Münih'in ''sen G.saray'lı taraftara nasıl gülümsersin'' deyip Boey'i kovacağını hiç sanmıyorum. Çoluk çocuk yönetmiyorsa tabi.