matthijs de ligt

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
stoper mevkisinde oynayan 19 yaşındaki matthijs de ligt, kaptanlığını yaptığı ajax'ta son 3 sezonda 117 maça çıktı ve 7 gol attı.

ajax'ın bu yaz transfer dönemi en az 85 milyon euro talep ettiği de ligt için juventus, manchester united, barcelona ve paris saint-germain gibi önemli kulüplerin de devrede olduğu biliniyor.

(nations league portekiz - hollanda final maçın ardından)

de ligt: "cristiano ronaldo, bana kendisinin takım arkadaşı olup olmayacağımı sordu. ilk önce onu anlamadım. ufak bir şaşkınlık yaşadım ve güldüm. ancak hiçbir şey söylemedim. maçı kaybetmenin üzüntüsü içindeyken başka bir şey düşünemiyorsunuz."

bu adam icin istenen o rakam şu piyasa sartlarinda bence az. acayip bi potansiyel var elemanda.

matthijs de ligt: "ronaldo, maçtan sonra bana 'juventus'a gel' dedi. şok oldum. o an bir şey diyemedim"

istenmedigim yerde 1 dk durmam. adminler profilimi silebilir foruma girmeyeceğim bir daha.

espri yaptı yav keramettin admirin tarzı bu. :D

çocuk hakikaten o posttan sonra girmemiş ama helal. forum'dan ayrılıyorum bu son postum deyip konu açıp 1 hafta o konuda milletle tartışan üyeleri hatırlıyoruz. :asd:

iyi kumaj, ileride iyi topçu olur. ama şuan o bahsedilen paraların verilmesi yazık olur.

Geri
Üst Alt