Mauro Icardi: ”Beni eleştirin, takım güvende. Biz şampiyon olacağız”

Ne demiş king elvis:

A little less conversation, a little more action

performans anlamında pek bişey diyemiyorum ama liderlik anlamında muslera'nın son senesinde aldığı pazubandını yerle yeksan etti. benim için bu durum sahadaki performansından bile daha büyük hayal kırıklığı. selçük'ten beri bu kadar pasif, işlevsiz, etkisiz bir kaptanımız olmamıştı.

sakatlıktan sonra futbolu bıraktı kapı gibi kontratı da emekli ikramiyesi gibi..

Liverpool maçındaki tavırları, geciken alacağı için avukatının harekete geçmesi ve bunların üzerine idman yapmak yerine herkesten fazla izin kullanması, motivasyonunun tamamen bittiğini apaçık gösteriyordu. Yeni sözleşme verilmeyeceği daha önceden belliydi ama yine de sezon sonuna dek profesyonelliğin gereklerini yerine getirebilirdi.

Bu olanları kendisini transfer etmek isteyen kulüpler de takip ediyordur. Hani birkaç ay önce menajeri başka kulüplerle görüşeceklerini söyleyerek tehdit ediyordu; ne oldu, tek bir kayda değer haber var mı? Olsa muhakkak kokusu çıkardı.

Hoca durumun farkındadır ama en azından bir şeyler yapmak için niyet ortaya koyar diye ummuş olmalı. Osimhen sadece 2-3 maç kaçırıp tam sağlam şekilde dönecek olsa bunca kaprisi çekmezdi herhalde.

Bu postu atarken dun sahada harcadigi enerjiden fazlasını harcamistir. Yuru git bilader.

tepik listesinde başı çekiyor maalesef

Gereksiz bir msj ve imaj olmuş doğrusu

Reisim yenildiğimiz 3 maça da ilk 11 çıktın. Oklar sanki sana değil de bize giriyor gibi ama yine de sen bilirsin.

Ben gollerimi atacağım siz de izlemeye devam edeceksiniz diyememiş bu defa

Üstad kusura bakma eğer isteseydin eski formunu yakalardın. Hatta %50 bile yeterdi

Geri
Üst Alt