Mauro Icardi: "Hepimizin bildiği gibi iğneyle oynuyorum ben"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1702336483951.png

Futbolcumuz Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda oynayacağımız Copenhagen maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Icardi’nin değerlendirmeleri şu şekilde:

“Hocamızın söylediği gibi çok büyük bir maç çıkarmak için fırsatımız var. Burada tarih yazma fırsatımız var. Gruplardan çıkıp buraya gelip yapmak istediğimiz şey buydu. Takımın potansiyelini biliyoruz. Bizde istediğimiz her şey, kalite var. Oynadığımız maçlarda bunu gördünüz.”

“Yarın amaca ulaşabilmek için mücadele edeceğiz. Ne denli kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu söylemiştim. Şampiyonlar Ligi seviyesinde gösterdik ki rakiplerimizle mücadele edebiliyoruz. Evde veya deplasmanda herkesle çekişebiliriz. Yarın da yapmamız gereken bu. Bu maça çok iyi hazırlandık. Bu maçın öneminin farkındayız. Ölümüne oynamamız gerekecek. Bir sonraki seviyeye geçebilmemiz için kazanmamız gerekecek. Buraya da bunun için geldik. Oyuncular ve takım olarak böyle hissediyoruz.”

“Günün sonunda futbol 11’e 11 oynanıyor. Yani sadece Mauro Icardi için değil, Galatasaray için oynanıyor ve inanıyorum ki hepimiz çok inanılmaz bir maç yapmalıyız. Bence rakibimiz çok iyi oynuyor. Bunu evdeki maçta zaten yaşamıştık. İyi bir şekilde hazırlandık. Hepinizin bildiği gibi zaten enjeksiyonla oynuyorum. Bileğimde bir problem var ama bu demek değil ki bir yarın elimden gelen her şeyi yapmayayım ve sahanın içindeki her arkadaşım gibi yüzde yüzümü vermeye çalışmayayım.”

herif hala igneyle oynuyor

Dünyanın en gereksiz camiasına karşı bir maç yaptık gerek icardiye gerekse içerdeki cl maçlarına mal oldu
At şikecilerinin kendileri adına en büyük başarısı bu oldu son 5 senede

Demek ki sakatlığı hala tam çözülmemiş. Lakin antrenmanlara çıktığı için o milli araya girmeden önceki durumundan da daha iyi ama tam iyileşmesi 2. yarıyı bulacak sanırım.

Belli Reis belli. Varlığın yetse de bazen sahada yok gibisin

Bu sezon boyunca igneylemi oynucak zarari ve yarari yok fener macinada igneyle cikarsa kazanamayiz

Şu sakatlığı atlat kral. Bırak içerdeki anadolu maçonda bakambu oynasın ne olacak

İlk döneme göre daha iyi olmasa idmanlara başlamazdi herhalde ama tam iyileşme için devre arası gerekecek galiba

idmanlara iğne ile çıkmıyordur. ancak çok zorlamadığı belli. ağrıları olduğu yerde idmanı kesiyordur muhtemelen. arkadaşların da dediği gibi iyileşmesi zaman alacak. fb maçlarına kadar iyice toparlar umarım. gerekirse cidden o maçlar dinlendirilsin

Geri
Üst Alt