Mecnun Odyakmaz'dan Şike Açıklaması

Bu şike konusu ilk açıldığında da yazdım, o kupayı Ts'ye verebilecek bir güç yok burada.UEFA sadece ''git o kupayı Fb'den al'' diyebilir, TS'ye ver diye diretmez., O sezonu yok sayacaklar ve tezgahın ilk adımı da atılmış. 3 yıldır anlatmaya çalıştığımız senaryonun yürürlüğe koyulmasından başka bir şey değil bu açıklamalar . Saf olanlar da şaşırıyor işte. Siz daha çok şok olursunuz. Spor sayfaları için alevli toplar loading ██████████████████__| %80,85

Yokki tv'de Erman Toroğlu gibi olucakları delikanlı gibi anlatıcak kişiler adam zamanında bir cacık yaptı ama başka türlü ilgi çekemiceği için yaptı o cacığı aslında çok iyi anlatıyordu o cacık gerçekleri.

Madem sikeyle ilgili bir sey biliyormus neden bu gune kadar susmus? ;)

Zaten bakın o sezon için Fenerbahçe suçlu bulunsa dahi inanın o kupayı kimseye vermiceklerdir o seneyi büyük olasılıkla iptal ediceklerdir verikceksede hiç adı geçmeyen Bursaspor'a filan verilmelidir diyorum bakınca en masum o sene onlar gözüküyor.

O sezon en masum ve temiz takim bizdik :D Alnimizin akiyla, BAM'imizla tamamladik sezonu.

I am the one who knocks!

Bu adamin ne mal oldugunu 90 li yillarda Sivas'li bir dostumdan duymustum.. Kendisi icin Azize'nin yalamasidir demisti.. Tabii o zamanlar önemsememistim. Yillar sonra söyledikleri aynen teyit edildi gercekten..

karaktersiz herif..

teklif geldiğinde niye sustun lan.. bunca sene şikeyi bilip de saklamak nasıl bir şeref yoksunluğudur..

Biz burada goy goy yapıyoruz da gerçekten bunu delil olarak görenler var.

[attachment=10427:22.jpg]

Ekli dosyalar

• 22.webp
    22.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 53
Onur ve Şerefin gerçek anlamlarını menfaatleri olunca hatırlayan bir camia olduklarını ispatlamışlar...

Hayır aynı sesler 3 Temmuzdan sonra yaptıkları şike ile övünmüyorlarmıydı...

Bunlardaki onur ve şeref kontörlü sanırım. Kontör bitince ses çıkmıyor...

Birileri kontör yükleyince yine sesleri çıkmaya başladı...

Geri
Üst Alt