Medyada GSCimbom

Emre Karataş

Kırmızı Üye
Tıkla Cimbom'lu...

Yeni bir site ile tanıştım. Galatasaray’lı taraftarların kurmuş olduğu bir site. Adı www.gscimbom.com

Sitede öncelikle futbol takımı ve diğer branşlar ve peşinden kulüp ile ilgili basında çıkan haberlerin bir çoğunu, buna ek olarak ta antrenman günlüğünü bulabiliyorsunuz. G.Saray ile ilgili bilgileri bir oradan bir buradan bakmaktan bıktım diyenler için hepsi tek yerde mantığı ile hazırlanmış bir site. Gir siteye o hafta ile ilgili tüm bilgileri bul.

Ayrıca radyosu ve forumlardaki çeşitliliği ile taraftar sitelerine yeni bir soluk getirmişler. Beni en çok etkileyende forum oldu. O kadar farklı ve değişik konuda forumlar açmışlar ki herkes sevdiği şeyle ilgili konuşabilecek yorum yapabilecek bir konu başlığı bulabiliyor. Özellikle eski maçların videolarını bulabiliyorsunuz ki bu da çok güzel. Şahsen ben boş vaktim olduğunda G.Saray’ın eski maçlarını seyrederim.

Tüm G.Saray taraftarına tavsiye ederim. Siteye girin,dolaşın, eminim ki ilginizi çekecek bir şeyler bulacaksınız. Haa siteye ilk girişte ana sayfaya yönlendirme herhangi bir animasyon olmamasına rağmen yaklaşık 15 saniye civarında sürüyor ama o kadarına değiyor doğrusu. Bu da sitenin yönetimine bizden küçük bir şikayet olsun. İnternette vakit geçiren insanlar için artık siteye çabuk girebilmek önemli o yüzden bu sorunu da çözeceklerini umuyorum.

Yine de böyle güzel bir site yaptıkları için site yönetimine teşekkür ediyorum. Güzel ve temiz bir site isteyen Cimbomlulara duyurulur…

Selim BENEZRA

https://www.internetspor.com/tikla-cimbomlu-writer174.html

Cevap: Medyada GSCimbom !

GALATASARAYLILAR: "BENFICA TAMAM, SIRA FENER'DE!" (https://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=13494)

Sarı kırmızılı taraftarlar Benfica engelinin aşılmasından sonra gözlerini Pazar günkü derbiye çevirdi. Takımlarının galibiyetinden büyük mutluluk duyan taraftarlar derbiden de çok umutlu ...

Galatasaray'ın taraftar sitesi gscimbom.com'daki bazı yorumları sizler için derledik:

Can Akkaya: Maçın yıldızı Emre Aşıktır ... Müthişti gerçekten her konuda, burdan sevgilerimi gönderiyorum.

Olgun Demirkol: Süper maç oldu tüm oyuncuları kutlarım.

Anıl Uzel: Bekle Fener geliyoruz. Korkunun ecele faydası yok, Kewell geliyor, Lincoln geliyor, Arda Geliyor ...

Murat Kılıç: Emeği geçen herkese teşekkürler. Galibiyetten çok bir destan yazdık.

Kaan Aslan: Kadıköy'de zafer istiyorum.

Bahadır Karasu: Baros Fener'e patlayacak belli.

Orçun Balaban: Takır takır oynayıp yendik, helal olsun emeği geçen herkese. Takım yerden süper oynuyor, izlerken keyif veriyor insana.

Birkan Erol: Alkışlayın, ayakta alkışlayın! Söylenecek kelime yok, Aslansınız Aslan!

Hakan Fatih: Portekizde Benficayı, Kadıköy'de Kanaryayı, Eze eze yeneceğiz...

Ertan Tunçbilek: Sıra sende Fener! Aslanlarımız çok güzel oynadı, özellikle Arda ve Emre Aşık...

Onur Avcı: Bekle Fener tokatlamaya geliyoruz.

Ömer Çelik: Bu takım Fener'i üfleyerek söndürür bence.

Burak İ. Sözgen: Yarın ne yapıyoruz, Fenerbahçelileri kızdırıyoruz.

Göksel Şatır: Şimdi onlar düşünsün!

Murat Kama: Geliyoruz Fener!

Emre Göksüner: Fener maçı ne olur bilemem o maçın havası hep çok farklı oluyor. Ancak bu şekilde bir oyunla Fener alievi söner gider.

Hakan Ok: Sıra fenerde... Hadi bakalım.

medyaspor.com

Arda Rahip mi?

Arda Rahip mi? Taraftarın kardeşi, evladı, sevgilisi

Sabahları 3 büyük takımın taraftar sitelerine girerim. Kulüpleri ve futbolcuları ile ilgili taraftarın görüşlerini çok ciddiye alırım. Forumlar da da ilginç mesajlar ve düşüncelere rastlarım. Arada girdiğim sitelerden biri de www.gscimbom.com dur. Sitenin editörlerinden sevgili Tamer İpekgül ve arkadaşları da taraftarın görüşlerini birebir yansıtır.

Doğru veya yanlış ama bu sitelerde taraftar ruhu var. Forumlarda ise birçok benim ben diyen adamların fikirlerinden daha iyisine rastlamak mümkün.

Bu sabah www.webaslan.com da ilginç bir başlık dikkatimi çekti.

Son günlerin olay adamı Arda Turan’ın Paris’te bir striptiz kulübünde eğlenirken Türk turist gurubuna yakalanması ve kulübü aniden terk etmesi ile ilgili haberlere tepki mahiyetinde bir başlık vardı. “Yakışır Ardamıza” diye.. Tıklayınca bir başlık daha açılıyor habere ilişkin; “Arda rahip mi?”, "Paris'te camiye gidecek hali yok" diye…

Valla helal olsun bu başlığı atanlara. Sabah sabah beni güldürdüler. Allah ta onları güldürsün.

İnanın bizim Türk insanının müthiş bir espri kabiliyeti var.

Bektaşi ile hacının fıkrası gibi bir olay. Her ikisi de genelevde karşılaşınca bizim hacı Bektaşi’ye akıl verirmiş. Ama kendisinin niye orada olduğunu sorgulamadan. Sanırsınız ki hacı olan orada insanlara doğru yolu göstermek için bulunuyor. Kamu hizmeti yapıyor sanki…

Şimdi o Türk turist gurubu da Arda’yı Şanzelize’de bir gece kulübünde görünce tepki göstermiş. Yahu adama sormazlar mı siz niye oradasınız?

Parası olan herkes bugün Türkiye’den uçağa binerse 3 saatte o gece kulübünün kapısından girebilir. Arda’nın sizden ne eksiği var? İzin gününde parası olan, genç bir adamın orada ne işi olduğunu sorgulayacağımıza belki de o turist gurubunda bulunan evli erkeklerin karılarına ne yalan atıp da oraya gittiğini açıklamalarını beklemek daha heyecanlı olabilir.

Üstelik bu Arda ne yapsa suç!... Bordeaux maçından sonra sabahın erken saatinde camiye gidip şükür duası yaptı gene suç Eleştirenler oldu çocuğu. Fetullahçı diyenler bile çıktı. Şimdi ne diyorlar?

Üstelik Arda takımın en başarılı isimlerinden. Şu gün Arda’nın performansına baksak her maçta takımın en çok koşan, en fazla defansa yardım eden ve en fazla takımını atağa kaldıran oyuncusu olduğunu görebiliriz.

Bu genç adamın izin gününde kaçamak yapması kadar doğal ne olabilir?

Böyle olunca da taraftarlar haklı olarak Arda için sürekli tezahurat üretmek zorunda kalıyorlar.

Yaz tatilinde kız arkadaşı ile bir teknede gizli fotoğrafları çekilince de yine Galatasaray taraftarları Arda için, “Sana Paris Hilton yakışır” tezahuratları yapmıştı.

Bana göre taraftarlar zaman zaman taşkınlık da yapsalar düşünce olarak basının her zaman bir adım önündeler. Bu manada basının bir kez daha kendisini sorgulaması gerekir.

Artık futbolcunun saha içi performansına bakmamız gerektiğini söylüyor taraftarlar. Arda saha içinde müthiş bir performans sergiliyor. Öyleyse izin günlerinde ne yaptığından bize ne ki?

Bu davranışlarının günahı ve sevabı Arda’ya aittir.

Yok maçtan bir gün önce kamptan kaçıp alem yapıyorsa bunu tartışalım. Ama Pazartesi günü yaptığı bir kaçamağı da görmesek olmaz mı? Bu genç adam bu kadar parayı ne yapacak?

Hani “Doktorun dediğini yap, yaptığını yapma” gibi kültürümüze yansıyan bir atasözü var.

Biz her şeyi kendimize yakıştırırız. Ama başkası yapınca çekemeyiz. Arda’yı eleştirenler de yürekten inanıyorum ki o gece orada olabilmek için neleri feda etmezlerdi.

Bir de şunu çok iyi bilin. Siz ne yaparsanız yapın Arda'yı Galatasaray taraftarlarının gönlündeki tahttan indiremezsiniz. Bu çocuk Galatasaraylıların kardeşi, evladı, sevgilsi...

Bu manada helal olsun bu taraftara!....

Necati ŞATANA

internetspor.com

sözlüğe geri döndüğünde ilk işi mesajlarına bakmak oldu; içlerinden biri, son yarım saatini bir hayli meşgul etmeye yetti. garmonbozia'nın yolladığı linkten bahsediyorum:

https://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=13946

konunun başlığı aynen şöyle: --ekşi sözlük'teki gizemli adam haldun üstünel mi ?--

kimmiş bu gizemli adam diye bakıyorum, şöyle bir girişle karşılaşıyorum:

--ekşi sözlük'te bir yazar var, nick'i "tek ihtimali olan insanların hikayesi". bu kişi ya galatasaray yönetiminde ya da yönetime çok yakın biri.--

ardından daha önceden yazmış olduğum bazı entry'leri alt alta sıralayıp, sonuçlarıyla ilgili olarak kim olduğum hakkında fikir yürütmüşler. bunlardan en popüler olanı; haldun üstünel kimliğim. onu, 'haldun üstünel'in bir yakını ya da arkadaşı' olmam takip ediyor. yönetici olduğum tahmini de ağır basan seçeneklerden.

hatta bununla ilgili olarak şöyle bir istek almışım: --ya şu entryleri yazan arkadaşa rica etsek de bize colloccini'yi getirse.--

bir de benim çoktan unuttuğum bir entry'de (bkz: #14182833) kullandığım üslup ve rijkaard'dan bahsediyor oluşum dikkat çekmiş, haldun üstünel'in arkadaşı olduğum fikrinin ötesine geçilmekle birlikte, 'osman tanburacı' kimliğine büründürülmüşüm. ben ve osman tanburacı! gerekçe de, benim de, tıpkı onun gibi 'ilginç' yazılar yazıyor olmam ve lugano için '30 senedir galatasaray'da görmek istediğim tek fenerbahçeli' ifadesini kullanmam. yahu son 30 senedeki fenerbahçeli futbolcuları bilmek için 50 yaşında mı olmak gerek? hatta birisi, "yahu bu adam hem sagopa dinliyor hem de age of oynuyor, osman tanburacı olamaz" demiş, ona muhalif olarak da, "osman tanburacı enteresan adamdır, o da sagopa dinler ve age of oynar" diye yorum yapmış.

devamında başka internet sitelerinde yorum yapan kişilerle özdeşleştirilmişim. ama hepsinden öte, tatilde olduğum sürede entry girmiyor oluşumdan mütevellit yazılan şu son yazı, kesinlikle olayın finali olmuş. bunları yazarken bile hâlâ gülüyorum:

--adam 2 haftadır ekşide entry girmedi walla

b.. var gibi paylaşıp gizemin içine ettik.

kim paylaştı lan bunu ?--

hehehehe.. sırf senin için, transferin son gününde john terry'yi yazacağım, ama o da yeni kontrat uzattı be..
Ekşi Sözlük

https://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16787344

Haldun abiye teşekkürler!

İşte taraftarların Neill yorumları: Gökhan gibi sürekli sakatlanmaz. Pasları ölümcüldür. Atilla Çelik Gökhan, Emre ve Linderoth'u toplasak bir Neill etmez. Necati Şen Çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Atilla Çelik Everton taraftarları gidişine çok üzülmüş. Emre Korkmaz Günü kurtarmak için bundan iyisi bulunmazdı. Tarık Erkır En az Popescu kadar profesyonel ve kariyerli bir oyuncu. Ericadamstr Emeği geçenlere saygılar. Yine yaptın yapacağını Haldun abi... Sonsuz teşekkürler. Serkan

Fotomaç - Haldun abiye teşekkürler!

P.S: Fotomaç'ın burayı takip ettiğini biliyordum:D

Ben nerdeyim fotomaç bi daha da okumam sizi:p

Fotomaç'a bak adamlar bizim forumu takip ediyorlar :D

Keşke sitenin adını da verselerdi.

Bende aynı haberi Neill baslıgına yazdım :D Fotomac bari yazıyorsun site adını da verde tam olsu

Fotomaç'a bak ya sitemizi takip ediyor çok çok ilginç gerçekten :D

Tüh keşke bende olumlu yorumlar yapsaydım. Sağa sola gösterirdim ne güzel.

Ben biliyordum az çok takip ettiğini. Haberlerinin çoğundan belli oluyordu. Allah'tan duyumları falan paylaşmadılar.:D O daha bomba olurdu.:)

Yahu belli değilmiydi zaten biz akşam hangi duyumu konuşsak sabah yazıyorlardı ben bi mesajımda söylemiştim yazın bunlar bizi takip ediyor diye

Ben biliyordum az çok takip ettiğini. Haberlerinin çoğundan belli oluyordu. Allah'tan duyumları falan paylaşmadılar.:D O daha bomba olurdu.:)

Paylaştılar kalıbımı basarım:)

Neill geldi, bir konu içinde bende "keşke Louis Saha" gelse tam yeridir dedim. Bir iki arkadaşta katıldı fikrime ve konu 1kaç sayfa yer etti. Bugün yazmışlar:)

"Louis Saha" ile ilgilendiğimiz haberini:)

Neill geldi, bir konu içinde bende "keşke Louis Saha" gelse tam yeridir dedim. Bir iki arkadaşta katıldı fikrime ve konu 1kaç sayfa yer etti. Bugün yazmışlar:)

O kadar totem yaptım birinden bile bahsetmemişler:(

Transfer gündemini biz belirliyoruz yani. :cool:

İşte bundan bahstmiştim biraz konuştuk mu yarın haber oluyor

Geri
Üst Alt