Mehmet Demirkol: "Bu işin peşinde koşacak delikanlı bir avukat arıyorum"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Mehmet Demirkol twitter hesabından "Israrla karaktersizleştirilmiş tisortler giydiriyorsunuz Milli Takım’a. Her fırsatta başkalarının evlatları uzerinden vatan demogojisi yapmayı biliyorsunuz ama sembollerimizi bozmaktan utanmıyorsunuz." yorumu yaptı.

Ayrıca Fanatik Tv yayınına katılan Mehmet Demirkol TFF'yi dava edeceğini söyledi. Demirkol "Bu işin peşinde koşacak, delikanlı bir avukat arıyorum. TFF'yi dava edeceğim." şeklinde konuştu.

5294445.jpg

Katılıyorum dünyanın en iyi altı milli takımı; almanya-brezilya-italya-ingiltere-fransa-arjantin hepsinin milli formasını nesiller değişse de herkes az çok hatırlıyor, bizimki ne arkadaş?

Pembe mi, turkuaz mı, siyah mı? Kırmızı rengiyle şehit kanını, beyaz hilali ile islamı ve beyaz yıldız ile de türklüğü simgeleyen bayrağımız kore'de, kıbrıs'ta somali'de bugün suriye'de dalgalanmayı hak ediyorda ciğeri beş para etmez arda-selçuk-caner-burak gibi leşlerin üstüne mi yakışmıyor...Mehmet Demirkol'a tamamen katıldığım ilk ve tek konu bu husus...Ya seve seve ya da seve seve zira başka yolu yok şu aşağıdaki geleneksel formalarımızı tasarlayacaksınız ciğeri beş para etmez düdük makarnaları sizi!!!

0x0-14.webp

0x0-15.webp

0x0-21.webp

0x0-25.webp

0x0-30.webp

0x0-35.webp

Al sana bir sürü formasyon ama o bant o göğüste içinde de ayyıldız olacak aga illa bantsız diyorsan da bu olur kırmızı beyaz, siyahını-pembeni-mavini bir tarafına sok yıldo;

0x0-34.webp

Avukat tam olarak neden şikayaetçi olacak acaba, hangi maddenin ihlali söz konusu? Demirkol onu da yazaydı keşke. Ne yazık ki gs lisesindeki eğitim baya bir gerilemiş, kendisi gs liseliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Amma taktılar bu forma tasarımlarına. Zaten biz ve elemelerde oynadığımız 4-5 takım dışında kimse görmüyor. Düz beyaz tshirtle çıksak ne olacak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avukat tam olarak neden şikayaetçi olacak acaba, hangi maddenin ihlali söz konusu? Demirkol onu da yazaydı keşke. Ne yazık ki gs lisesindeki eğitim baya bir gerilemiş, kendisi gs liseliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Milli değerleri tahrifattan, milli birlik bütünlüğü zedelemekten, anayasanın değişmez maddelerine halel getirmekten, toplumu ayrıştırmaktan...Bu kırmızı tişört toplumun infial duymasıyla önce turkuaz formanın değiştirilmesine sonra da arnavutluk bayrağından öykünülen siyah rengin formadan çıkartılmasına sebeb oldu. Bunlar hala klasik milli değerimize dönmemek için mücadele ediyorlar şimdi de çirkin karaktersiz içlik bir tişörte indirgiyorlar türk bayrağımızı...

Renktaş sence siyah ve turkuaz formalar güzel miydi yahut böyle basit tek renk ya da önceki gibi pötükareli ninnoş tasarımlar? Gelenek denen bir şey var bizim klaisk formalarımızın suyu mu çıktı? madem devir değişti neden brezilya, almanya, italya değişmiyor da yıldırım demirören denen baba parası yemeye bu yaşında utanmadan devam eden tüpçü değiştiriyor?

Adam haklı renktaş sezarın hakkı sezara...Sen kimsin benim aidiyetimi, geçmişimi çalmaya çalışıyorsun o forma değişecek tıpkı içine giren arda gibi burak gibi selçuk gibi caner gibi toppiklerin değişeceği gibi yakışmıyorsunuz ne isminizle ne cisminizle...Mavi Gözlü Yunan Çocuklar defolup gidene kadar!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sıkıntı ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derdini seveyim.

Hakli

Böyle milli forma olmaz,2 yil önce spiderman formasi simdi de kirmizi t shirt'ten farki olmayan bir forma

bende taksim de travestilerin olduğu caddeden geçerken bi tanesi erkeğimi arıyorum yok mu delikanlı diye bağırmıştı

Doğru diyor. A milli takım formaları bok gibi.
Onu diyor kısaca. Geleneksel bir formamız olmalı diyor, her sene kte durmaz Perihan gibi forma/dizayn değiştirmez Milli takımlar diyor.

Doğru diyor.

Milli değerleri tahrifattan, milli birlik bütünlüğü zedelemekten, anayasanın değişmez maddelerine halel getirmekten, toplumu ayrıştırmaktan...Bu kırmızı tişört toplumun infial duymasıyla önce turkuaz formanın değiştirilmesine sonra da arnavutluk bayrağından öykünülen siyah rengin formadan çıkartılmasına sebeb oldu. Bunlar hala klasik milli değerimize dönmemek için mücadele ediyorlar şimdi de çirkin karaktersiz içlik bir tişörte indirgiyorlar türk bayrağımızı...

Renktaş sence siyah ve turkuaz formalar güzel miydi yahut böyle basit tek renk ya da önceki gibi pötükareli ninnoş tasarımlar? Gelenek denen bir şey var bizim klaisk formalarımızın suyu mu çıktı? madem devir değişti neden brezilya, almanya, italya değişmiyor da yıldırım demirören denen baba parası yemeye bu yaşında utanmadan devam eden tüpçü değiştiriyor?

Adam haklı renktaş sezarın hakkı sezara...Sen kimsin benim aidiyetimi, geçmişimi çalmaya çalışıyorsun o forma değişecek tıpkı içine giren arda gibi burak gibi selçuk gibi caner gibi toppiklerin değişeceği gibi yakışmıyorsunuz ne isminizle ne cisminizle...Mavi Gözlü Yunan Çocuklar defolup gidene kadar!!!

Forma konusunda katılıyorum ben de gelenekçiyimdir o konuda lakin forma milli sembol falan değildir bana göre. Milli sembol Türk bayrağıdır, onu da değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Buradaki mevzu forma tasarımı yani sembol değil. Ha dediğim gibi Türk milli takım formasında ben de kırmızı-beyaz harici renk istemem, tek istisna biraz turkuaz'da olabilir o da tarihi anlamı sebebiyle.

pek çok defa farklı tasarım kullanılmış bu arada şimdi baktım da;

http://tr.beinsports.com/fotogaleri/dunden-bugune-milli-takim-formalari/?pid=1&p=1

Neyse uzatmayayım, benim zaten komik bulduğum şey Demirkol'un avukat mavukat demesi ve konuya aşırı önem atfetmesi.

Forma konusunda katılıyorum ben de gelenekçiyimdir o konuda lakin forma milli sembol falan değildir bana göre. Milli sembol Türk bayrağıdır, onu da değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Buradaki mevzu forma tasarımı yani sembol değil. Ha dediğim gibi Türk milli takım formasında ben de kırmızı-beyaz harici renk istemem, tek istisna biraz turkuaz'da olabilir o da tarihi anlamı sebebiyle.

pek çok defa farklı tasarım kullanılmış bu arada şimdi baktım da;

http://tr.beinsports.com/fotogaleri/dunden-bugune-milli-takim-formalari/?pid=1&p=1

Neyse uzatmayayım, benim zaten komik bulduğum şey Demirkol'un avukat mavukat demesi ve konuya aşırı önem atfetmesi.

o zaman mutabıkız ama fenerli diye söylediğini reddetmek mantıklıyken yanlış bir de renktaş turkuazın hepimiz biliyoruz tarihi değil şirketsel sebebi olduğunu :) biz italya mıyız mavi nedir yahu?

acun bile survivorda bunun 10 misli daha çok milli takım formasına benzeyen şeyler giydirdi takıma

Demirkoldan pek hazetmem ama haklı bu sefer

Genelde forma beğenme veya beğenmeme eşiğim yoktur çok takılmam bunlara zaten tarafım belli iyi veya kötü de olsa onu giyeceğim illa giymek istersem ancak bu gerçekten uç derecede başarısız bir tasarım olmuş ama Demirkol'un bu aşırı söylemi, Ahmet Çakar'ı anımsattı bana gündeme gelebilmek için gereksiz mübalağalar.

Benim bu konudaki fikrim de ne TFF ile ne de Demirkol ile uyuşuyor. Milli takım formaları şimdi değil 20-30 yıldır rezalet. Belki dahası da var. Üstelik o klasik formalarımız denilen forma da öyle ahım şahım bir forma değil. Oturup yeniden milli takıma klasikleçecek forma tasarlayalım. Federasyon logosunu da adam gibi bir hale getirelim ve formada bayrak ile beraber bu logoyu da kullanalım.

Forma lan bu ne kadar cok abartiliyor, sanki butun milli gurur bir formaya sigdirmaya calisiyorsunuz. Bu neyin kafasi. Keske bu kadar alt yapi, milli takimin performansi konusulsa. Sonuc gormek istiyoruz ister pembe ister mor giy.

Geri
Üst Alt